Rent på jobbet och hemma.

 

I SAMARBETE MED EXCELENCIA 

Godkväll,

Hoppas allt är bra med er, är lite halvsnorig men det är okej, har jobbat hela dagen idag och sedan åkte jag och Danne iväg och gjorde lite ärenden. Det slog mig idag hur fräscht det är på mitt nya jobb i jämförelse av tidigare arbetsplatser jag arbetat på. För jag vet av egen erfarenhet att det finns så många arbetsplatser där ute som skulle behöva en vända av professionell kontorsstädning. Att sitta på ett kontor med pizzakartonger under bordet, lösa sedlar och papper överallt i noll ordning, damm på golvet är något jag inte uppskattar och så har det varit på ett ställe jag jobbat på. Visst fanns det orsaker till det som jag har förståelse för men det är fortfarande inte fräscht att sitta och jobba i den miljön.

Med kontorsstädning i Stockholm från Excelencia får ni på arbetsplatsen högkvalitativ kontorsstädning. De erbjuder även en sex månader lång provperiod utan någon bindningstid. När du startar upp en städtjänst har du även möjligheten att skräddarsy din städning utefter ditt företags behov. Det finns många fördelar med att använda sig av just Exelencia, du erhålls en dedikerad nystartsansvarig, en egen arbetsledare, provperioden på sex månader som jag nämnde innan, kontinuerlig utvärdering och uppföljning samt kvalitetsgaranti. Dessa fördelar sammanvävda blir Excelencias egen kvalitetsgaranti. Det är även möjligt om ditt företag är eller blir kund hos Excelencia att du själv har möjlighet att beställa hemstädning från företaget. De erhåller även andra städtjänster så som flyttstädning, fönsterputs m.m. Som kund får du även vid möten betygssätta städtjänsten, servicen och personalen. De har kontor söder om Stockholm längs tunnelbanans röda linje. Läs mer om företaget, dess personal och se referenser på deras hemsida!

Men nu är jag verkligen supertrött och måste hoppa i säng tror jag, upp tidigt imorgon och ha möte och sedan jobba! Ska försöka hinna med lite plugg också men sedan är det helg!

Men en sista fråga: Har ni själva arbetat eller arbetar ni kanske idag på en arbetsplats där hygien och renhållning inte är A och O? 🤗

Dela gärna med er av era erfarenheter kring detta bland kommentarerna nedan!

Godnatt! 💕

 

Leave a reply