Dags att fixa till sovrummet.

 

I SAMARBETE MED CANVASBUTIK

Hej alla fina, 😍

Idag har jag jobbat hemma och varit på möte. Mötet gick superbra så nu håller jag alla tummar och tår. Vi håller ju som sagt på, eller rättare sagt ni som följer mig, vet att vi håller på att få iordning här hemma efter flytten. Det börjar sakta men säkert bli klart, ett rum är kaos men så är det väl alltid, haha! Hur som helst så har vi bytt ut alla posters och tavlor vi hade tidigare för att få ”ett nytt hem” det är så enkelt att piffa till hemma med posters och tavlor. Det är även enkelt att byta ut utan att det blir för pricey. Vi kör svartvita posters med svarta ramar genom hela lägenheten, i alla fall i vardagsrummet och inne på kontoret, ja, och i hallen. Vi har vågat lite med färg på posters i köket, där är det inriktning på mat såklart men det är inte heller några typiska köksprint utan mer fotokonst. Just det här med fotokonst är något som jag verkligen gillar just nu! Jag tänkte visa lite tavlor vi har här hemma som kommer från Canvasbutik men också mina favoriter vad gäller oljemålningar och posters som står på önskelistan till vårt sovrum just nu!

 

Jag är så kluven kring vad vi ska ha, jag får visa Danne vad jag hittat men just nu lutar det åt någon oljemålning, dessa ovan är så fina att ha bredvid varandra, kanske två av dom, jag tror inte att tre får plats men jag gillar de mjuka färgtonerna i dem och vi skulle behöva en mjuk färgklick i sovrummet då det är väldigt mörkt. Däremot så tror jag att de posters med naturfoton kommer skapa ett annat typ av lugn än färger i sovrummet och det passar nog lite bättre till vår stil i sovrummet. Canvasbutik har så mycket fina canvastavlor, oljemålningar och posters så det är verkligen hur svårt som helst att välja!

 

Om ni gillar oljemålningar så kan jag även tipsa er om att Canvasbutik har väldigt mycket nedsatta priser på oljemålningar! Så spana in utbudet och förnya hemmet enkelt och till ett bra pris! 💕

Leave a reply