Är du konsult i Stockholm?

 

I SAMARBETE MED HAGALUNDS KONTORSHOTELL

Då jag jobbat som konsult i lite mer än ett år och gjort det hemifrån om jag inte varit på plats hos kunder. Men att jobba hemifrån blir ganska ensamt, man saknar ju kollegor på ett sätt som man inte har om man jobbar hemifrån. Jag är, eller såhär, även om jag är en person som gillar att vara själv rätt mycket och som även har behov av det så är det ju trevligt att träffa lite folk, bolla lite idéer eller bara ha lite lunchsällskap. Om jag fortsätter att jobba som konsult kan ju ett kontorshotell vara ett alternativ. För något år sedan var jag även på intervju på ett företag som var ett startup företag som satt på ett kontorshotell, det var så trevligt där! Det var en kaffebar, ett litet enkelt café, människor från olika branscher, konsulter och anställda blandat. Att sitta på ett kontorshotell är ju även ett otroligt bra sätt att nätverka på och få en annan arbetsmiljö än att sitta själv hemma.

När det gäller kontorsrum så finns det fyra olika storlekar som är i paket med från priser där et billigaste är mini och pris från 2500 kr, alla paket med kontorsrum är all inclusive vilket innebär fri tillgång till kaffe, färsk frukt, internet, scanner, skrivare & kopiator, konferensrum, mindre mötesrum, post- och pakethantering samt larmsystem och övervakning av vaktbolag så du kan känna dig trygg när du lämnar kvar dina grejer på ditt egna lilla kontor till nästa dag. Spana in Hagalunds kontorshotell Stockholm om du är intresserad!

Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med fler konsulter inom sociala medier och marknadsförings branschen, ni kan väl skriva en kommentar eller slänga iväg ett mejl, jag befinner mig i Stockholm! Det behöver ju inte vara för att ha ett kontor, utan bara för att hänga på ett café och jobba tillsammans! 💕

Leave a reply