Den perfekta sommarklänningen.

I SAMARBETE MED KRISS SWEDEN

Jag har i samarbete med Kriss Sweden fått hem världens finaste sommarklänning! 💕

Modellen heter Långared och är en plisserad klänning i ett småblommigt print på en linblomsgrön botten! Den är sval, skön och stretchig i materialet. Den har en vit lagom lång underklänning också då den är lite genomskinlig och hallå hörrni! Äntligen en klänning med en grym underklänning! De är alltid försmå och för korta, denna satt som en smäck. Den har även söta knytdetaljer på ärmarna samt v-ringning. Något jag gillar extra är att den slutar precis nedanför knäna, det gör att man känner sig lite mer klädd och framför allt bekväm – i alla fall jag! Jag har verkligen fått en grej för det här med plisserat, jag lever i plisserade kjolar och tunna plisserade byxor just nu och nu kommer jag även bära denna klänning väldigt ofta! Man känner även att klänningen är i väldigt bra kvalitet och välgjord till skillnad från andra märken. Jag är verkligen supernöjd över klänningen och den kommer som sagt användas flitigt under denna sommar! 

 

Köp denna blommiga söta klänning här du med, 1599 kr. Kriss Sweden har även otroligt fina andra produkter och har även just nu en somrig rea så passa på att kika in på hemsidan och se om du hittar något att fynda! De säljer även jackor, accessoarer och toppar och byxor så du ska nog kunna hitta något som faller dig i smaken! 

 
 

Så vad tycker ni om klänningen? 😍 Jag och Danne tog med oss Theo ut på en somrig fotografering idag och det är så skönt ute, sedan avslutade vi fotograferingen med en frozen lemonade på balkongen i solen! Nu ska jag fortsätta jobba lite och sedan ska vi väl börja flyttpacka till i köket är tanken, sedan står Danne för middagen och det blir hans goda köttfärssås, nom nom!  

 

MED KODEN: "elinceciliacom20" får ni 20% hos Kriss Sweden!

Ha en fin kväll allihopa! 💕