Skandinavisk design från Solhem inredning.

I SAMARBETE MED SOLHEM INREDNING

Om det är något jag (inte min sambo, skratt) anser att vi är i behov av vad gäller möbler hemma så är det ett nytt vitrinskåp. Det vi har passar varken in färgmässigt eller materialmässigt hemma i vår inredningsstil. Dessutom saknar det en dörr. Nu är jag alltså ute på jakt efter ett vitrinskåp, egentligen vill jag nog ha ett vitt men dessa svarta nedan är ju så himla snygga! 😍

 

Detta är ett större metallskåp med bra förvaring och tack vare nätet i mesh är föremålen i skåpet även skyddade från damm. Jag gillar även att insynen i skåpet inte är helt klar utan diskret, så man får en skymt av alla snygga glas man har samlat på sig genom åren. Vad tycker ni?

 

 

Dessa varianter är ju egentligen mer praktisk och mitt favoritskåp från Solhem inredning är det med ben. Detta skåp har kommit i en ny stilfull modell med ben som ger skåpet en mer nätt känsla och ett luftigare intryck. Du kan flytta hyllplanen i det, jag gillar glasdörrarna då jag gillar att ha fina dekorationer samt att jag faktiskt ser mina fina glas och alla dekorationer. Se nedan för inspiration från Solhem inredning – knåpade ihop ett kollage med mina favoriter som jag mer än gärna skulle inreda mitt vitrinskåp med.

 

 

Dessa koralliknande dekorationer är ju så populära just nu och jag valde även att i kollaget ta med de gröna förvaringsboxarna då denna gröna nyans är väldigt trendig i vår som ni kanske har märkt. Spegeln från Skultuna är ju inte helt fel den heller och den mässingsfärg som den har passar utmärkt till denna mörka svarta färg som skåpet har.

Vad tycker ni? Har ni vitrinskåp hemma? Vilken färg? Vilket material? Hur har ni inrett skåpet? Dela gärna med er bland kommentarerna! 💕