Grymt tips till er företagare där ute.

Bild: saraelmanparis.tumblr.com
 

I SAMARBETE MED DIGITAL ÅRSREDOVISNING 

Godkväll kompisar, 😘

Ni som har eget företag eller ansvarat för detta område på ert jobb vet hur jobbigt det är när det kommer till årsredovisning och bokslut och allt sådan tråkigt jobb eller hur? Men jag tänkte tipsa er om, eller som något ni kan lägga fram som förslag på jobbet kanske – digitala årsredovisningen, det är en tjänst som är gratis att använda enda fram till du väljer att skriva ut din redovisning. Du kan göra din eller ditt arbetes årsredovisning helt digitalt och sedan bara skriva ut och skicka in till bolagsverket, detta kan du givetvis även göra digital det med. Detta är ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt för ett aktiebolag att göra årsredovisningen digital! Programmet du kommer att använda dig av följer alla lagar och regler till 100 %. Du laddar helt enkelt bara upp din bokföring och följer guiden så är det klart! Med detta kan du spara både tid och energi och även får mer tid över till annat! Hur smart är inte det? 

Jag kommer ihåg bara när jag hade mitt företag hur jobbigt jag tyckte, trots hjälp från min pappa, jag tyckte det var med bokföringen, det var så himla tråkigt alltså och det var bara massa siffror överallt, nej usch! Även om jag verkligen saknar allt som hade med företaget att göra och att det var något som jag hade byggt upp själv så var pappersarbetet inte kul alltså. Men någon dag väldigt snart kanske jag tar upp det igen, för gud så kul jag hade! 

Jag har därför en fråga till er – till er då som har eget företag – hur gör ni med detta tråkiga pappersarbete? Gör ni det själva eller tar ni hjälp av någon nära som kanske kan detta eller tar ni in en revisor? 🤳

Leave a reply