Mysiga minihus.

 

I SAMARBETE MED POLHUS

Här om dagen skrev jag ju som ni säkert såg om lekstugor, jag tänkte fortsätta lite på det här med tillbyggnader på tomter. Jag är en riktig hemnet älskare, jag sitter varje dag och letar husinspiration. Polhus skriver själva att de kan förverkliga dessa drömmar om friggebodar och Attefalls hus, jag älskar dessa moderna attefalls hus, jag skulle väldigt gärna ha ett sådant på en brygga eller vid vattnet om man någon dag har råd med en sjötomt.

 
Hur mysigt ser inte detta ut att vara? 
 
 
Jag älskar de spröjsade fönstrena och dörrar ut till altanen. Se hur mycket ljus som kommer in, åh, superfint!  

Det som jag tycker är så otroligt coolt med dessa är att det kan bli hela lägenheter! Under min uppväxt har det varit friggebodar som förråd för gräsklippare etc. Det är så galet hur mycket detta har utvecklats, från förråd till hela lägenheter som i princip är klara när de anländer. Du kan använda dessa som fritidshus, större lekstugor, du kan ha ett loft inne i dom. Du kan ju till och med hyra ut dessa då det är en otrolig bostadsbrist, valet är många! 

Jag har även sett väldigt många sådana byggen som bostadsrätter på sistone via mäklare. Praktiskt och billigt bygge, supersmart tycker jag! Attefallshusen från polhus är perfekta studentbostäder också! Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att bo i ett Attefalls hus?