Heymo hemsida.

 [ I SAMARBETE MED HEYMO ]

Det här kan vara ett av de grymmaste tipsen i bloggen för er som vill erhålla tjänster eller skapa minnes sidor online. Heymo låter vem som helst – helt utan förkunskaper inom HTML och webbdesign att skapa sin egna hemsida gratis. Det finns färdiga stilmallar/designer att välja emellan och det är allt annat än vad som fanns på marknaden för bara 5 år sedan, i gratis väg, kan jag lova. Det är stilrena mallar, snygga detaljer och ja, hemsidorna ser rent utav riktigt professionella ut. Allt inom webbdesign blir så mycket enklare och roligare med Heymo. Och ja, detta är ett sponsrat inlägg men jag har nu på kvällen suttit och pillat med en hemsida till vårt bröllop, samt en annan för min KBT-utbildning så jag ska kunna nå ut till kunder och marknadsföra mig inom området. Du kan även lägga in egna bilder men om du inte känner att du är världens bästa fotograf så finns ett stort bildbibliotek online på Heymo där du kan välja och vraka mellan bilder till din egna hemsida.

Det finns två typer av medlemskap, ett gratis som heter Drömma som passar utmärkt när man gör något för sin egen räkning eller för att ha som hobby eller liknande. Ett andra som heter Starta som kostar 129kr/månaden och är ett årsabonnemang där man på köpet får ett eget domännamn samt att detta abonnemang är fritt från Heymoreklam.

Just nu får ni 30% rabatt vid ett årsabonnemang om ni uppger koden ”influencers” i kassan (viktigt att det är små bokstäver).