TBS: British Rose lanseras imorgon.

 
The Body Shops senaste kollektion British Rose lanseras i butik och på nätet imorgon och är en undervar britisk tolkning av en klassisk kvinnlig ikon. Rosorna har odlats på en gård som belönats för sin miljövänlighet och är belägen i hjärtat av den brittiska landsbyggden. Rosorna plockas för hand, lufttorkas och lakas ur på plats i friskt bergsvatten. Denna försiktiga extrationsprovess är vad som slapar den helt exceptionella rosessensen till produkterna i kollektionen. 
 
Exfolieraren i kollektionen är skrubben i en ljuvlig gelkonsistens med äkta rosenplad. Den smälter över huden och tar milt fram en lenare och fräschare hud. 250ml/225kr.
 
Lyster får du genom instant glow body essence som har en ultralätt konsistens och upp till 24 timmars fuktighetsbevaring och transformerar flåmig hud till en härlig lyster. Huden blir dessutom mjuk, len och rosenbladsfräsch. 250ml/225kr.
 
Blombladsmjuk hud får du med instant glow body butter som även den återfuktar huden under 24 timmar och gör den sammetslen. Det är ett krämigt body butter som känns lätt men som ändå är kraftigt fuktighetsbevarande. Den är perfekt för normal till torr hud, den doftar lätt och tar fram hudens naturliga lyster. 200ml/185kr.
 
Något blommigt passar väl bra till våren, eller hur? 
*Pressutskick