Boots No7: Doftar underbart.

 
Dessa två sötnosar kan vara det bästa jag testat, (låter verkligen som ett köpt svar) men faktum är att dom doftar så himla gott att doften sitter verkligen kvar länge till skillnad från andra produker. Jag använder peelingen först och sedan duscholjan och huden blir verkligen bebismjuk (och så doften då, ja, jag tjatar om den). :-)
 

 

» Boots No7 Cleansing Body Polish

En kroppsscrub som ger en strålande och ren hud,genom att ta bort döda hudceller och hjälpa till att rensa porer. Huden blir fräschare och mjukare. Sweet almond oil och Rosehip oil är viktiga nödvändigheter som hjälper till att återfukta och mjuka upp huden så att den får ett hälsosamt lyster. Kläm ut en mindre mängd i händerna och massera  i cirklande rörelser. Skölj bort och torka huden torr. Använd inte scrubben på irriterad hud. Använd gärna No7 Cocooning Body Balm efteråt för att behålla hudens mjukhet längre.

Rek. pris, 129kr/200ml

 

 

» Boots No7 Luxurious Foaming Shower Oil - Det silkeslena löddret rengör varsamt, återfuktar och ger näring åt huden och får huden att kännas mjuk och återfuktad hela dagen. Argan oil, Grapeseed oil och Coconut oil ger näring och förbättrar hudens skydd mot förlorad fukt. Använd en svamp eller frottétrasa för att löddra upp oljan på blöt hud. Massera över hela kroppen för en uppfriskande återfuktande start på dagen. Skölj väl. Använd gärna No7 Pampering Dry Oil Body Spray efter för extra fukt.

Rek. pris, 139kr/200ml

 

I samma serie finns även, Boots No7 Silky Leg Oil, Boots No7 Revitalising Hand Saviour, Boots No7 Softening Foot Balm och Boots No7 Blissful Body Wash. :-)

*Pressutskick