NIVEA: Daily essentials blemish prone skin.

 

Nivea daily essentials blemish prone skin

 

Jag fick äran att få hem och testa denna nya serie från Nivea och den är speciellt utvecklad att vårda huden under till exempel stressade perioder eller när den är utsatt för olika typer av yttre omständigheter. Serien innehåller en Cleansing gel, Purifying toner, Wash scrub och Mattifying Gel Cream som tyvärr inte rymdes i bilden då den är i min necessär! :-)

 

Stay Clear Purifying Toner är ett uppfräschande ansiktsvatten och har en mattande effekt utan att torka ut. Pris: 65kr/150ml // Clean Deeper Daily Wash Scrub är en lätt skrubb som hjälper till att öppna upp porerna. Pris: 70kr/200ml // Wash Off Effective Cleansing Gel som en effektiv daglig rengöring. Pris:65kr/200ml // Control Shine Mattifying Gel Cream som är en gelcreme som mattar ner den feta känslan i hyn utan att täppa igen porerna. Pris: 80kr/50ml.
 
 
 
Jag gillar denna serie, jag har så svårt för att hitta något som passar min hy, då den är fet, torr och känslig på samma gång, denna serie fungerar än så länge, dock får jag fylla på med en fuktkräm under dagen på dom torrta partierna i ansiktet!
 
*Pressutskick
Vad tror ni? Spännande serie? :-)