Ciaté chocolate collection.

 

Hallå där,

 

Jag fick ett pressmeddelande härom veckan att Ciaté har kommit ut med en underbar kollektion med chokladdoftande nagellacksremovers i hela fyra olika varianter/smaker, smakerna är godbitar som mörk choklad, mint choklad, vit choklad och apelsin choklad. Förstå hur gott vit och apelsin doftar? Man får passa sig så att man inte äter upp dom för det mår nog inte kroppen speciellt bra av, hihi!

 

Den feminina designen och den eleganta designen på flaskorna är kända från Paint Pots nagellacken. Den ena varianten sägs vara mer oemotståndlig än den andra och var och en lämnar naglarna med sin egen arom av mörk, mint, vit eller apelsinchoklad. Dessa Chocolate nail polish removers är fria från aceton och avlägsnar nagellacket varsamt och skonsamt utan att torka ut naglarna eller nagelbanden vilket är toppen! Dom innehåller vårdande glycerin och E- och B5-vitamin.

 

Du hittar dom i butiker så som Åhléns, Kicks, Sephora, utvalda parfymerier, webbshoppar samt livsstilsbutiker och en flaska innehåller 150ml och för den får du ge 130kr som är rek. pris.