Sommar Sverige.

Vi är i slutet på Juli, svenskarna har sina traditionella semester veckor nu och hettan är galen, 31 grader i skuggan! Jag har strö pass på jobbet den del av sommar som är kvar nu så jag har massa härliga saker inplanerade som jag tänkte dela med mig av som tips och rekomendationer! Tipsen är för er som har bil runt om i Sverige/åker kommunalt i Stockholm eller för er med sparade pengar eller för er som låter spargrisen stå kvar på hyllan. För er som vill resa långt eller stanna hemma. Det finns något för alla! 
 
 
Öland, en supermysig ö, liten, lätt att ta sig fram på, god mat, fina naturområden, bra bad, nästan lika fina ängar av blommor som man sett bilder på i skåne. Smidigt att ta sig till via Ölandsbron som går från Kalmar, du kan ta båt till Borgholm också från fastlandet. Jag var där förra sommaren och ska lätt åka dit igen, helst Gotland men det är lite dyrare där! 
 
 
Gröna Lund, stockholmarnas sommarmåste, en heldag på grönan, med bergochdalbana, slänggungan, sockervadd, popcorn, nitlotter på marabou hjulet och en mjukglass på bänkarna längs vattnet inne på området! Jag har inte varit där än men måste dit snart känner jag, tradition varje år! 
Bildcred till gronalund.com.
 
 
Alla som älskar fart, som jag gör då borde åka ribbåt, det är så sjuktjävla roligt och man flyger verkligen som en liten vante, vi åkte från strandbryggan i Stockholm för två eller tre år sedan tror jag och det var super roligt, åkte med min lilla svägerska, vi fick liiite ont i rumpan efteråt men så värt det! Kan beställas via live it!
 
Bildcred till http://www.stormribcharter.se/galleri.html och från min facebook.
 
 
Cider, vitt vin, champagne, solnedgång, skitskack, godis, nattbad, kvällssol, words needed? Don't think so!  Mysiga strandtips, långholmen, djurgården, små idyller i villaområden som är så små så ingen känner till dom, kolla på eniro's flygfoto vy och leta där du bor! 
 
Har ni några sommartips? 
Dela gärna med er bland kommentarerna!
 
Comments
Daniella 🌙

Comment posted

Sommarlondon är oslagbart. Ryanair har biljetter för 179 kr enkel väg åt båda hållen så det kostar ingenting, jag köpte min biljett där.

Sanna Preifelt

Comment posted

Västkusten, helt klart! Är så lycklig att få ha växt upp här ute :) Det är så fantastiskt!

fashion

Comment posted

Så fina bilder ^^

Charlotta Hägg

Comment posted

Sv: Jaa, han är verkligen jättebra! När spelar han på grönan? :) KRAM!

Linii

Comment posted

Åh , härliga bilder! :)

lina

Comment posted

så härliga bilder:)

Liborius

Comment posted

härligt inlägg:)

Anna

Comment posted

Borgvik i Grums kommun i Värmland är jättevackert på sommaren. Lite utsides men otroligt vacker natur, bra badställen, bra fika ställen och en del museer. Svar: Ja, den får jag kolla in. :)

Hanna

Comment posted

Öland är verkligen något som jag skulle vilja besöka då jag aldrig varit där :D

Svar: ja gör de :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply