Fredagen.

 
Fredagen: Åkte som sagt till maxi med Nenne och köpte massa gott och sedan svängde vi förbi systemet och henne innan vi åkte hit. Vi började med att göra sallad och sedan fixade vi till oss och gjorde en drink, as gott! 
 
Recept:
Mixa frysta hallon blåbär tillsammans med lite sprite
Ha i lite roses blueberry, finns i mataffärer bland drinktillbehör
Häll i iskall vodka i glas och häll i den daiquiri liknande smeten i vodkan och rör om, fyll på med lite sprite så den blir lite lösare, puddra på lite florsocker och njut!
 
Sååå gott, love it!
 
Sedan grillade vi och åt, sedan värmde vi upp med lite svenska klassiker och sjöng! Sedan körde vi singstar till 9 när dom andra kom och sedan satt vi ute och pratade till 11 då blev det lite kallt så vi gick in och sjöng sinstar till halv 5, haha! Sedan städade jag det värsta och hoppade i säng halv 6, somnade som en stock på en gång! Storstädade hela lördagen och var helt död, sedan kom älsklingen och vi grillade och jag hade gjort en sjukt god sallad, mums! Sedan fick jag huvudmassage, ääälskar! 
 
Idag har jag legat och tittat på tre kronor hela dagen!
 
Nu, ska jag nog hoppa i säng!
 
Föresten! Så är det så jävla skönt att det regnar!!! Jag trodde jag skulle dö i natt, på riktigt. Värsta natten i hela mitt liv, bortsett från min och älsklingens första natt i Tunisien utan AC! Satt och hängde på fönsterbrädan med fläkten i ansiktet och drack vatten mitt i natten! Jag somnade förmodligen av utmattning, haha!