Hemma.

Nu har jag kommit hem, jag har sjukt ont i mitt knä och i min hand. Hör och häpna jag har ramlat igen. Denna gång var det utanför älsklingens hus, jag halkade på isen och slog i knät, strumpbyxorna fick två hål och min hand fick sår. Hur som helst så hade min älskling bakat himelska tårtor till födelsedagsbarnet (Bella, hans syster), det var chokladmousse tårta med after eight i och en maräng tårta med mascarpone och vit choklad! Mums!

Nu har jag lagt mig i sängen och ska sova snart, ska bara svara på era kommentarer först. Tänkte även gå och lägga mig i lite vettig tid så jag är trött imorgon kväll, för på måndag börjar skolan igen, på riktigt, inget mer ta igen betyg, nu är det skola, lektioner, usch säger jag bara men heja mig, för denna gång ska jag faktiskt hålla det jag lovat mig själv, jag ska kämpa, jag ska ha G i alla ämnen när jag står där den 29:e maj med studenmössan på mig! Körkortet får nog vila lite till i sommar, man kan ha krav på sig själv men inte för höga. Fast egentligen tror jag inte att det är bra att ha krav på sig överhuvudtaget, man ska ha mål. Det ska jag ha, inga mer krav bara mål! Så alltså ska jag kämpa som ett djur och låta körkortet vila, jag kan ju ta det efter studenten. Hellre då köra mycket nu under den tid som är kvar i skolan och sätta allt på första!

Imorgon blir det i alla fall shopping, ska försöka shoppa en aningen billigt så jag har pengar kvar resten av månaden också. Sedan blir det mys med älsklingen, han ska sova här <3

Godnatt!