Vägen till drömmen.

 
I SAMARBETE MED FÖRETAGARNA

Vad är er stora dröm företagsmässigt? Trivs ni med att vara anställd eller skulle ni vilja vara er egen chef? Jag har genom åren varit både och. Att vara anställd är skönt på ett sätt då du slipper allt praktiskt ansvar, visst har du ansvar för att följa budget och uppsatta mål på arbetet men så som schemaläggning, löner, inköp osv. att slippa det är otroligt skönt. Jag har haft eget företag i flera år och det är så otroligt mycket arbete. Jag tror inte många tänker på de ekonomiska bitarna som finns bakom ett företag. Det känns ofta som att människor kanske kan säga ”jag skulle vilja ha ett eget café” eller ”tänk vad kul att hålla i utbildningar utomlands” osv. Just nu är jag anställd själv men självklart skulle det vara en dröm att starta ett eget företag inom digital marknadsföring. Då det är det jag brinner för och arbetar med just nu!

Ett tips för att få stöd i din företagsverksamhet kan du bli medlem hos företagarna. Som medlem hos företagarna kan du få hjälp med mängder av saker rörande ditt företagande. Exempelvis kan du få juridisk hjälp, vilket är guldvärt om du sitter ensam med din firma och alla kan inte allt från början utan man lär sig under resans gång. Därför är denna typ av hjälp toppen! Du kan även få hjälp med krishantering, ekonomitjänster och till och med få tillgång till dokumentmallar och få förmåner på allt ifrån kontorsinredning till betallösningar och drivmedel. Hur bra? 🙌

Du kan läsa mer om just dessa tjänster du kan få hjälp med under medlemskap och förmåner på startsidan till Företagarna.

💛 Tips: Företagarna finns inte endast för er som driver egen verksamhet utan även för er som är intresserade av entreprenörskap eller driver en annan typ av organisation eller bara vill veta mer om möjligheterna till att driva eget helt enkelt.

Leave a reply