Sommarens look.

1. Vit topp // 2. Svarta shorts med högmidja // 3 & 4 perfekta örhängen // 5. Halsband med en ananas // 6. Superfin blommig klänning // 7. Svarta glansiga ballerina med rosett.

I SAMARBETE MED JETSET TRENDS

Tillsammans med Jetset Trends har jag knåpat ihop två outfits för sommaren. En vardags outfit som fungerar lika bra under en ledig dag som till jobbet. Svarta shorts och en vit topp är alltid rätt tycker jag. Det är en väldigt basic look och något de flesta av oss vill ha i garderoben och tillsammans med något smycke och kanske ett par ballerinaskor med rosett känns looken genast mycket med classy, håller ni inte med?

Jetset Trends är en butik som riktar in sig på rockabilly kläder men du som gillar färger och mönster men inte är en riktig rockabilly kan även du hitta snygga kläder här! Klänningarna är superfina, jag älskar denna blommiga ovan, en riktigt somrig bakelse, eller hur? Den är inte för mönstrad utan precis lagom, denna funkar till ett par pumps eller sandaletter men också till ballerinaskorna ovan. Jag gillar när man kan ha ett utbud i garderoben som funkar för flera tillfällen, precis som smyckena och skorna ovan! Håller ni inte med? Det känns även lite festligare med det smala skärpet som markerar midjan på klänningen! Mönster är ju supertrendigt denna säsong så denna klänning är ju toppen! Finns även en annan blommig klänning på deras hemsida som jag absolut tycker att ni ska spana in!

Förutom kläder har de mängder av retro inspirerad inredning i sin butik. Och som ni alla vet så är flamingos något som nästan är ett måste som en inredningsdetalj denna säsong, spana därför in kuddfodral med flamingomönster, så himla söta! Perfekta att ha i soffan på balkongen denna sommar! Mer flamingos åt folket, eller vad säger ni? Vilket mönster har ni på kuddarna på balkongen denna säsong när värmen är på ingång?

Vilken look gillar ni bäst 1 eller 2? Dela gärna med er bland kommentarerna nedan! 💕

Leave a reply