Frukost med kollegorna.

Stora frukostpaketet från By the Bakery

Välj en: Skinksmörgås, kalkonsmörgås, ostsmörgås, leverpastejsmörgås, äggsmörgås eller vegetarisk smörgås. Välj en kallpressad färsk juice med apelsin, ananas och mynta // kiwi, apelsin och ingefära // morot, apelsin och ingefära // spenat, äpple, ananas och citron // rödbeta, äpple, apelsin, ingefära och citron.

Croissant och yoghurt med honung och färskfrukt eller fruktsallad.

I SAMARBETE MED CATERBEE

Fredagsfrukost med kollegorna? På ett av mina tidigare jobb hade vi gemensam fredagsfrukost. Det är ett sätt att samla alla kollegor under en stund vilket sällan händer på en arbetsplats. Eller händer det kan nästintill vara omöjligt att få alla att samlas under samma tid då en del kanske är ute på jobb eller har möten osv. En gemensam frukost är verkligen något att rekommendera! Caterbee är en tjänst som levererar både frukost, lunch, fika, plockmat med mera från olika restauranger i ditt område. Jag har exempelvis spanat in just frukostalternativen och det ser bara så himla gott ut, tänk att få ovan levererat direkt in på kontoret, hur trevligt skulle inte det vara?

Jag blir så hungrig när jag ser dessa bilder, för visst är mat eller fika som andra gör mycket godare? Speciellt när det är lyxiga smörgåsar och annat mumsigt! 😍

 

Yoghurt med bär från By the Bakery

Laktosfri yoghurt med bär

 

Prosciutto i baugette

Prosciutto, ruccola, mozzarella, tomat och pesto

Föredrar du hellre lunchen framför frukosten? Inga problem, Caterbee leverar som sagt alla möjliga måltider, kanske slår du till på en buffé? Eller dessa matiga smörgåsar som ser super duper goda ut! Hitta den restaurang som passar dig och ditt företag bäst. Kanske är det veganskt, vegetariskt eller fisk och kött som går hem hos dina kollegor? 

Visst blir man sugen? Jag blir väldigt sugen i alla fall! 😍

Dela gärna med er av erfarenheter av gemensamma stunder på kontoret! Fikar ni? Äter ni ihop? Har ni möjligheten att samla alla?

» Glöm inte att kika in hos Caterbee för catering i Stockholm och för att läsa mer om alla härliga måltider ni kan njuta av tillsammans på arbetsplatsen, det är även ett bra sätt att få till en skön stämning och få en bättre gemenskap tillsammans!

Leave a reply