Lansering av Mjällbusters.

I SAMARBETE MED MJÄLLBUSTERS

För det första kära vänner så tycker jag verkligen att namnet mjällbusters är ett sjukt lyckat namn på ett företag! Det är lite gulligt men också ett tydlig namn för sin sak. Sedan är det så att Mjällbusters lanseras i september men från och med i juli kan ni förbeställa dessa schampon! 

Varför är jag intresserad av detta?

Jo, för jag som är otroligt känslig i hyn över lag och har problem med väldigt, väldigt torr hy är även väldigt torr i hårbotten. Det är även svårt att ta hand om en hårbotten som är torr tycker jag eftersom vi har hår på huvudet. Kroppen kan du smörja in med en bra hudkräm eller annat, det finns ju återfuktande gel med mera för hårbotten men jag tycker att håret torkar ut av det och ser smutsigt ut. Mjällbusters är ett svenskt mjällschampo, tillverkat i Sverige och anpassat efter vårt lands klimat och för den moderna och aktiva människan! Jag har testat alla möjliga hårprodukter så som mjällschampon för mjäll, för känslig hårbotten, för torr hårbotten, ja, you name it! Jag är så himla spänd på att testa mjällbusters och se hur denna 100% svenska produkt fungerar! Produkter från andra märken torkar på sikt ut hårbotten ännu mer även om de är verksamma för sin sak, därför är mjällbusters även mer skonsamt och vårdande för hårbotten. 

Det blir så mycket viktigare med rätt produkter för rätt ändamål med tanke på den värld vi idag lever i, det finns så många orsaker till problem med mjäll och torr hårbotten. Jag är ju superintresserad av nyheter på skönhetsmarknaden och orsaken till just det specifika intresset för denna produkt är att jag själv är en väldigt stressad person även fast jag vet att jag inte behöver vara det. Stress kan var en orsak till dessa typer av problem samt problem med sömn eller allergiska reaktioner. På mjällbusters hemsida kan ni läsa mer om produkten och se hur den ska användas samt förbeställa schampot och så taggar vi till för lanseringen i september eller hur? 💕

Leave a reply