Manligt mode: Kavaj guide.

 
I SAMARBETE MED JOHNELLS

Det är sommar hörrni! Det är bröllops- och festsäsong! Jag tycker det är dags att vi tar oss en titt på lite manligt mode! Det är mycket klänningar i fokus nu men karlarna får inte bli bortglömda! Vi ska själva på bröllop om en vecka drygt och letar frenetiskt efter kavajer! Jag har delat upp det lite efter färger och nyanser! Jag kör det mest vanliga så som beige, grått och blått! Jag har valt bort svart för jag tycker det är lite stelt om man inte är familj till de som ska gifta sig eller om det är den klädkoden! Beige är en färg som är väldigt inne nu och något som ljusar upp lite och som känns fräsch och somrig så jag tänker att vi börjar med de beigea kavajerna! 

 
 

Nummer ett är en Kavaj från Tiger of Sweden med en två knapps stängning.  Denna kavaj är tillverkad i stretchigt linne vilket är otroligt luftigt och bekvämt samt ger bra följsamhet då det är en slimfit modell. Den har två slitsar bak och, modellen heter 1903 HL och kostar 3999 kr. Nästa ut är även den från Tiger of Sweden – denna modell heter Lamar BZ och är även den en linnekavaj, den går lite mer åt det grå hållet men den har fortfarande beige i basen, den är en mer avslappnad i modellen och den går loss för 3999 kr. Sist ut bland de beigea godingarna är Lamonte 4 BZ och är min favorit bland de beigea kavajerna! Även denna i linne och har tre passpoalfickor invändigt samt två sprund baktill och denna är just nu på rea för 2399 kr och kommer från Tiger of Sweden.

Då var det dags för de gråa nyanserna och först ut är en grå skapelse från Hugo Boss, modellen heter Hutsons och är en melerad kavaj med trubbiga slag, tillverkad i en mix av ull och linne, något varmare modell än hittills beskrivna, går loss för reapriset 2399 kr. Sedan har vi en grå (min gråa favorit) kavaj från Tiger of Sweden i ullkvalitet. Denna har fickor med lock samt innerfickor och biljettficka, fyndas på rea för 2399 kr. Sist ut bland de grå har vi en till ordinarie pris från Tiger of Sweden, modellen heter Lamonte och är en mjuk kavaj tillverkad i 100 % ull, du får den för 3999 kr. 

 

Sist ut är de blåa kavajerna – här kan jag säga redan nu att nummer ett och nummer två är mina favoriter här, jag gillar verkligen den första, den heter Hartley och är från Hugo Boss, den är marinblå och har så otroligt fina vita detaljer som gör att denna kavaj sticker ut, den är tillverkad i ull och kostar 3999 kr. Nummer två ser ju så himla mysig ut, jag får lite cardigan feeling, den kommer faktiskt från Cavaliereo och modellen heter CEO, det är en hundtandsmönstrad ullkavaj, på slaget är det detaljer i trä, den kostar 2699 kr på rea! Sist ut är denna marinblå kostym från Tiger of Sweden i modelen S 2018, då denna är en kostym och inte enbart en kavaj så säljs den med tillhörande byxor och går därför loss för 5499 kr.

Vad tycker ni om denna guide? Vilken färg är er favorit? Spana in Johnells för fler grymma plagg i flera kategorier! 💕

 
Leave a reply