Köksrenovering.

 

I SAMARBETE MED NORD DESIGN

Godkväll, 😍

Jag vet att väldigt mycket just nu här är inredningsinspirerat men det är för att vi renoverar vår lägenhet då vi precis blivit med en trea, så himla kul! Det kommer självklart komma före- och efterbilder på allting så fort vi är klara. Sovrummet är klart och så även vardagsrummet. Kvar är kontoret och golv i köket. Hallen fick golv häromdagen och imorgon ska karln lägga golv i köket! Sedan ska jag måla kontoret och sedan ska vi äntligen inreda allt ordentligt och sätta upp våra tavlor och annat kul!

Hur som helst så tänker jag prata om enkel och prisvärd köksrenovering. Att byta luckor är väldigt enkelt och något som inte kräver byte av stommar och annat, utan kan göra att du får ett helt nytt kök. Vill du inte byta ut kakel så finns det dekorplast och stänkskydd du kan använda istället. Likaså är det enkelt att byta ut bänkskivan. Bänkskiva är något som får bli på sikt. Just nu är det marmor som ska upp på kaklet alternativt ett stänkskydd. Men, köksluckorna har verkligen fått sig ett rejält lyft. Ni ser bilden ovan, vårt är snarlikt detta, solid är modellen på köksluckan och färgen på bilden heter Fjord och kommer från Nord design, vi har en mellan grå färg istället som liknar den som heter Skiffer väldigt mycket. Självklart gick karln med på att ha guldknoppar på luckorna så jag är överlycklig. Gråa luckor och guldknoppar har varit köksdrömmen väldigt länge.

På Nord design kan du se alla färger och alla modeller på köksluckor på en och samma sida. De har även vitrinmodeller och plusmodeller. Just plusmodellerna tycker jag är väldigt snyggt om man har högt till tak som många lägenheter inne i stan. Färgerna och dekorerna på luckorna finns i kategorierna enfärgade, laserade och trämönstrade. Du får även tips om vilken modell som passar bäst till vilken typ av lucka.

Är ni sugna på att se våra före- och efterbilder? 😘

Leave a reply