Är du egenföretagare?

 

I SAMARBETE MED HAGALUNDS KONTORSHOTELL

Kontorshotell är det optimala för oss egenföretagare. Det här med kontorshotell har blivit otroligt stort och populärt, jag vet flera bekanta som sitter på kontorshotell, det härliga är att du på något sätt får kollegor fast du jobbar för dig själv. Att vara egenföretagare, entreprenör eller kreatör kan vara ett väldigt ensamt arbete trots att man kanske trivs väldigt bra så kan det ibland vara skönt att ha någon ”kollega” att ta en kaffe eller en lunch med. Du kanske hittar likasinnade, skapar nya kontakter och får enorma mängder inspiration.

Första juni i år öppnar ett nytt kontorshotell i Stockholm – Hagalunds kontorshotell som ligger i Hagalunds industriområde som är beläget mellan Karolinska och Solna Centrum, därav är placeringen optimal, det ligger inte mitt i city (mitt i smeten) utan endast ett par minuter utanför Stockholms innerstad. Du har nära till service, det finns gott om lunchrestauranger i närheten, även butiker och träningsmöjligheter i området. Tar du bilen till jobbet? Då är du endast 5 minuters bilfärd från Mall of Scandinavia (Mosen som vi stockholmare säger).

Är du egenföretagare? Jobbar du hemifrån eller sitter du på ett kontorshotell? Dela gärna med er av tankar kring detta både ris och ros är självklart välkommet! Du bokar enkelt en tid för visnings hos Hagalunds kontorshotell genom att slå en signal eller fylla i formuläret på deras hemsida! 

Det som ingår när man hyr en arbetsplats hos Hagalunds kontorshotell i Stockholm är att det mesta ingår och du har kort uppsägningstid, du kan även boka ett större rum eller fler om du expanderar eller ett mindre rum om du gör din verksamhet mindre.

Kaffe, färsk frukt, internet, scanner, skrivare och kopiator, konferensrum, mindre mötesrum, post- och pakethantering samt larmsystem och övervakning av vaktbolag. Det låter ju toppen om man är egen företagare eller hur? 🙌

 

 

Leave a reply