Sovrummet i sin glans.

 

I SAMARBETE MED FURNITUREBOX

Goddag alla vänner,

Nog för att ni som följer bloggen kanske märkt att jag verkligen älskar att inreda och speciellt vardagsrum och sovrum, så idag tänkte jag komma med lite inspiration till sovrummet. Något som verkligen (självklarhet kanske) är prio i ett sovrum är en skön säng, jag är så glad att jag har en kontinentalsäng, jag gillar att ligga högt upp (lite som en katt, man blir som man umgås), det ger även en hotellkänsla. Även att många väljer, liksom jag, att köpa till en gavel. Jag har en säng likt den på bilden, som är modell Ranger från Furniturebox. Just den på bilden ovan är 120 och kostar 6995kr. 

Det är KAMPANJPRIS på många kontinentalsängar just nu så passa på att kika om ni är på jakt efter en ny säng till höstens mys. För vad är bättre än att ett riktigt höstlikt oväder utanför fönstret och att då ligga i en mysig och varm säng och titta på en film. Kan det blir mer höstigt än så? Tveksamt va? 

Annars är det otroligt viktigt med växter, gröna växter och färska blommor. Gröna växter vet vi ju att det är bra för luften men det är så otroligt snyggt också och verkligen något som är populärt i inredningsväg nu märks, inte bara monstera och clusterera utan även palmer och annat fint. Maffiga växter helt enkelt. Färska blommor är en fin dekoration och passar bra till guldfärgade ljusstakar eller den söta apan, vad tycker ni? Drömmen är en viskosmatta i både sovrummet och i vardagsrummet, helst en grå i sovrummet och en mörkblå i vardagsrummet!

Hur ser det ut hemma hos er? Hur går stilen? Och vem får bestämma? 

Comments
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Comment posted

Snygg inspiration. Jag och min sambo bestämmer tillsammans även om jag nog oftast drar det längre strået :p

Leave a reply