Ett jordnära hem från Gotland.

 

I SAMARBETE MED MADE BY GOTLAND

Bjud in till en mysig höst i ditt hem med gotländskt hantverk. De själva bakom butiken Made by Gotland beskriver att många som väljer att skapa och forma på ön låter sig inspireras av sina egna känslor och influenser från Gotland då ön är ett landskap fyllt med inspiration och mysiga miljöer. Made By Gotland har en handplockad grupp av talangfulla designers som har valt ut specifika produkter ur sina designkollektioner som de visar upp på hemsidan. Och ni ser ju vilka mysiga, naturliga och jordnära men samtidigt höst inspirerade inredningsdetaljer jag hittat hos dom? Kollektionerna delas in i badrum, sovrum, dukning, vardagsrum och barn samt kläder.

Jag rekommenderar er varmt att ta er en titt på kollektionen och spana även in katalogen som finns upp i högra hörnet på hemsidan som är fylld med inspiration och otroligt mysiga bilder både av designernas kollektioner men även fina bilder på Gotland. Det var länge sedan jag var där, tror det var i nian i grundskolan, men då var det ju sightseeing och massa skolrelaterat, det skulle vara mysigt att få åka dit på semester och hyra ett mysigt hus några veckor och bara mysa med familjen, eller hur? Vad säger ni som varit där? Vad är ett måste se och göra?

Vilka är era favoriter ovan? Jag kände att jag var tvungen att plantera lite i krukorna för att se hur det skulle se ut, och gröna växter i kopparfärgade krukor eller lerkrukor är ju väldigt snyggt och det ger en varm känsla, håller ni inte med? Så vad är era tankar kring gotländsk design? Mysigt tycker jag!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, har så himla mycket att göra imorgon, massa jobb och tvättstuga och sedan kommer mamma och pappa hit och fikar, mysigt! 

Godnatt alla fina!

Comments
natalie

Comment posted

men åh, så mycket fint!

Svar: men eller hur? det känns så jordnära bara eller hur? :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply