Bevara solbrännan nu i höst.

I SAMARBETE MED SVENSKHÄLSOKOST

Jag har så länge letat efter en brun utan sol som faktiskt är parfymfri, det har varit supersvår. Jag gillar inte heller den här typiska kemiska doften brun utan sol avger. Ni är säkert mer än väl bekanta med den doften. Tillsammans med svenskhälsokost har jag fått möjligen att äntligen testa TanOrganic Self-tan lotion. Den finns även som mousse och olja. Anledningen till att jag valde just lotion och inte de andra två var för att lotion är något som min hud mår bäst av och gör att den känns mest återfuktad. Olja har en tendens på min torra hy att lägga sig som en fet hinna bara och mousse tycker inte jag återfuktar på samma sätt som en lotion heller. Men det är ju självklart en smaksak. Det är en ekologisk formula med endast naturliga ingredienser. Den innehåller bland annat hela 84% ekologisk aloe vera och är som sagt en återfuktande hudkräm med brun utan soleffekt, hur bra är inte det? I övrigt är den baserad på vegetabiliska ingredienser och är därmed även fri från parabener och kemikalier vilket är perfekt för mig (oss) med känslig hy och för er som är gravida där ute och vill undvika skadliga ämnen.

För er som är intresserade av oljan till exempel så är den vegansk och ekologisk och perfekt för dig som vill ha en skonsam produkt som gör gott för både hyn och miljön. Applicera denna olja tills den helt absorberats av huden, den ska inte heller lämna efter sig några spår på varken kläder eller sängens lakan, den solkyssta färgen bleknar bort efter några dagar, du kan då applicera oljan på nytt.

Vill du hellre använda moussen så rekommenderas att man peelar huden. Cirka två till tre pumpningar rekommenderas till varje kroppsdel, appliceras med händer eller handskar. Här kommer effekten efter ca. 8 timmar och håller i sig länge, vill du förbättra färgen mer? Stryk bara på ett lager till!

Du hittar alla brun utan sol produkter här via länken där texten är i fetstil, shoppa loss och behåll solbrännan i höst! 

I helgen kan ni se mitt resultat på instagram, (elinscecilias) ska ni spana in och följa för att se min solbränna för denna höst! Före och efterbilder kommer upp på my story på instagram imorgon förmiddag (lördag). 

Ha en underbarkväll nu alla fina där ute! 

Leave a reply