ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Kallt ute och varmt inne.

I SAMARBETE MED BYGGHEMMA 

Som ni vet så brukar jag och Danne åka ut till hans mammas land en del, det är en renoverad gammal villa med stor loge på tomten och olika mysiga förråd. Väldigt stor tomt med andra ord, något Theo och Freja gillar då de kan springa fritt där men ändå hålla sig på tomten. Hur som helst så finns en braskamin men nu när hösten och vintern kommer kan det vara smart att investera i en bra luft/vatten värmepump. Visste ni att de finns några som är en av de tystaste som en tillverkare hos bygghemma har tagit fram. Du kan även spara upp till 80% energi med en värmepump. Det kanske kan anses dyrt att lägga pengar på och något som är onödigt men tänk långsiktigt på så sätt blir det även miljövänligt. Många tycker säkert och ni har väl sett värmepumpar på gamla hus? De stora, faktiskt väldigt fula och skrymmande, lådorna som sitter ute på husen. Dessa nya moderna och framför allt energisnåla luft/vatten värmepumpar hos bygghemma är väldigt diskreta och det finns även tillval i form av skydd om du vill dölja pumpen helt.

I samband med att vi ska höja värmen inomhus så sjunker ju värmen ute och julen närmar sig med stormsteg och jag tycker att det ska bli så mysigt! Titta vilken mysig julinspiration jag har hittat, bygghemma har även otroligt mycket mysig julbelysning både för utomhus och inomhusbruk, helt klart värt att ta sig en titt på den avdelningen. De har lite ovanliga ljusstakar med mera än vad vi kanske brukar sätta upp till jul! 

Ett extra hem i hjärtat av Stockholm.

 

I SAMARBETE MED FÖRETAGSBOSTÄDER

Det är så många som arbetar på annan ort och även människor jag känner som reser runt mycket i jobbet och sover på olika hotell och så vidare. Det här med företagslägenheter är något jag tycker fler företag borde se över och faktiskt läsa på lite mer om och erbjuda sina anställda. Jag har valt att fokusera på företagslägenheter som ligger i Stockholms kommun men företagsbostäder erbjuder lägenheter över hela landet, bland annat i Göteborg, Helsingborg, Linköping, Lund, Malmö och Stockholm då. Du kan hyra månadsvis, veckovis eller per dygn och det är fina lägenheter. Vissa är till och med mer renoverade än vad vår lägenhet vi bor i jag och min sambo! Företagsbostäder erbjuder hela 580 möblerade och snygga företagslägenheter i centrala Stockholm. Se här ovan och nedan för inspirerande lägenhetsbilder, det kanske landar i att detta är något du tar med dig till ditt företag eller något du tar upp med din chef! Du kan bo väldigt centralt så som på Östermalm men även en liten bit utanför stan om du inte vill bo mitt i smeten och då exempelvis i Hägersten. Jag tycker att alternativet med företagsbostäder istället för att låta sina anställda bo på hotell är att de kanske höjer motivationen inför arbetet, i då att exempelvis vara borta från familjen och annat som är personligt och privat. Detta kan ge en känsla av ett extra hem som du kan hyra permanent under en period och du kan laga egen mat och så. För visst kan det bli tjatigt att äta ute? Det vet man ju själv efter bara en vecka i Grekland, man tröttnar lätt och på något sätt dras man till liknande mat, i alla fall jag! Är detta något som känns igen och vad tycker ni om lägenheterna? Fina va? Nytt och fräscht!

 

Bevara solbrännan nu i höst.

I SAMARBETE MED SVENSKHÄLSOKOST

Jag har så länge letat efter en brun utan sol som faktiskt är parfymfri, det har varit supersvår. Jag gillar inte heller den här typiska kemiska doften brun utan sol avger. Ni är säkert mer än väl bekanta med den doften. Tillsammans med svenskhälsokost har jag fått möjligen att äntligen testa TanOrganic Self-tan lotion. Den finns även som mousse och olja. Anledningen till att jag valde just lotion och inte de andra två var för att lotion är något som min hud mår bäst av och gör att den känns mest återfuktad. Olja har en tendens på min torra hy att lägga sig som en fet hinna bara och mousse tycker inte jag återfuktar på samma sätt som en lotion heller. Men det är ju självklart en smaksak. Det är en ekologisk formula med endast naturliga ingredienser. Den innehåller bland annat hela 84% ekologisk aloe vera och är som sagt en återfuktande hudkräm med brun utan soleffekt, hur bra är inte det? I övrigt är den baserad på vegetabiliska ingredienser och är därmed även fri från parabener och kemikalier vilket är perfekt för mig (oss) med känslig hy och för er som är gravida där ute och vill undvika skadliga ämnen.

För er som är intresserade av oljan till exempel så är den vegansk och ekologisk och perfekt för dig som vill ha en skonsam produkt som gör gott för både hyn och miljön. Applicera denna olja tills den helt absorberats av huden, den ska inte heller lämna efter sig några spår på varken kläder eller sängens lakan, den solkyssta färgen bleknar bort efter några dagar, du kan då applicera oljan på nytt.

Vill du hellre använda moussen så rekommenderas att man peelar huden. Cirka två till tre pumpningar rekommenderas till varje kroppsdel, appliceras med händer eller handskar. Här kommer effekten efter ca. 8 timmar och håller i sig länge, vill du förbättra färgen mer? Stryk bara på ett lager till!

Du hittar alla brun utan sol produkter här via länken där texten är i fetstil, shoppa loss och behåll solbrännan i höst! 

I helgen kan ni se mitt resultat på instagram, (elinscecilias) ska ni spana in och följa för att se min solbränna för denna höst! Före och efterbilder kommer upp på my story på instagram imorgon förmiddag (lördag). 

Ha en underbarkväll nu alla fina där ute!