Min personlighet och en kopp kaffe.

 

I SAMARBETE MED CV MALLEN 

Jag har gjort ett personlighetstest, resultatet var inte helt oväntat, dock jag kan tycka att jag är mer extrovert än vad resultatet gav. Har ni gjort ett test? Cv-mallen.se är Sveriges största portal som erbjuder professionella mallar för ditt ultimata Cv och sidan har över 200 000 medlemmar! Jag gjorde testet dels så det är spännande att se vilken personlighetstyp jag är men även för att visa er hur testet går till och varför det är användbart. Syftet med testen är att hjälpa dig att hitta ett jobb som passar din personlighetstyp vilket i längden kommer göra det roligare att gå till jobbet! 

Mitt resultat:

Du är en känslomässig person som påverkas av de känslor som du känner. Du har lätt för att påverkas av externa händelser och har lätt för att bli irriterad eller upprörd. Du har svårt att agera lugnt i stressiga situationer  – mer emotionell än lugn -73%-27%.


Du har en lugn personlighet men har inget emot att nätverka och prata med nya personer. Du arbetar bra i grupp men tar generellt inte kommandot. Du är självgående och får gärna feedback på ditt arbete från en kollega eller chef - mer extrovert än introvert 51%-49%.


Du är en praktisk person som arbetar bäst med fasta rutiner men har inget emot att testa nya saker. Du är öppen för nya intryck men kan ha svårt att helt förstå dig på komplexa eller abstrakta idéer. Du ses som en allmänbildad person - mer nyfiken än försiktig 54%-46%.


Du är intresserad av andras behov och deras välmående och uppfattas som en sympatiskt person. Du arbetar bra i grupp, är samarbetsvillig och tror på att andra människor är goda och genuina – mer vänlig än utmanande 87%-13%.


Du är en organiserad och ordentlig person som ställer tydliga mål och fullföljer dem med beslutsamhet. Du tar inte beslut utan att först analysera situationen grundligt. Andra ser dig som intelligent och hårt arbetande - mer organiserad än flexibel 72%-28%.

Kul med en analys! 

Leave a reply