Höstens inredning med rabattkod.

I SAMARBETE MED TRE GENERATIONER INREDNING 

Jag är så glad denna soliga höstdag när solen skiner trots att jag har haft huvudvärken från ni vet vart hela morgonen. Jag har ett samarbete med Tre generationer inredning, det är en liten inredningsbutik med helt underbara inredningsdetaljer och möbler helt i min smak. Jag har valt ut mina favoriter från butiken och först ut är en underbar vas i mässing som jag mer än gärna skulle pryda vårt nya vardagsrumsbord med. Nummer två och tre är höga ljusstakar i mässing som jag även de gärna skulle ha här hemma, något som jag skulle vilja ha är även lackade ljus från Ester & Erik men det får bli närmare jul. Vi har sedan lite textilier i form av kuddar och kuddfodral från bland annat Classic Collection som är ett favoritmärke på kuddfodral men även, överkast och dörrmattor. De känns lyxiga helt enkelt jag tror inte att jag behöver beskriva detta närmare och jag tror att CC är bekant för er inredningsfanatiker där ute. Eftersom vårt vardagsrum går i svart och vitt så har vi valt marmor och guld som detaljer här hemma därför blev jag helt förälskad i glasunderläggen, dom ser så lyxiga ut, så snygga att pryda bordet med! Men även väldigt viktigt att använda glasunderlägg då vi har ett matt obehandlat marmorbord.

Något jag upptäckte för ett par månader sedan är det senaste på marknaden inom tändstickor, jag har länge älskat fodralen till tändsticksaskar från andra märken men så upptäckte jag eldstickan! Har ni sett snyggare förpackningar för tändstickor? Dom är så fina att man bara vill pryda bordet med dom och inte ens tända dom. Lite samma känsla som när man köper ett dyrt och väldigt gott doftande ljus, man vill bara att det ska stå där och vara fint och lukta gott! Eller hur? 

Vilka är era måsten under hösten vad gäller inredning? Dela gärna med er av idéer med mera bland kommentarerna! 

Kika även in på instagram @elinscecilias och storyn för det kommer upp EN GRYM RABATTKOD till er där snart tillsammans med tre generationer inredning! 

 
 
Comments
Sofija

Comment posted

Fina saker!:)

Emma Engström

Comment posted

Nämen så himla fina saker! :D

Leave a reply