ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Erbjudande av hårförlägning.

 

I SAMARBETE MED HELLOBOMBSHELL

Det här med löshår alltså, det går ju att diskutera hur mycket som helst. Själv har jag lite längre än axellångt och håller nu på att spara ut mitt hår men gud så skönt det skulle vara att bara gå någonstans och få löshår i satt. Att få långt hår på bara ett par timmar. Jag har funderat på detta länge men är så osäker då jag har väldigt frissigt hår så jag tänker att det kanske kan bli knepigt att styla håret då du inte kan behandla håret som vanligt när du har äkta löshår i satt! Men Hello Bombshell har ju ett så himla brett utbud och så fina nyanser på sitt hår. De erbjuder både clip-on set med hår och tape-on och träns med hår. Det finns äkta och syntetiskt löshår och jag föredrar äkta hår i denna fråga. Jag funderar verkligen på att testa löshår, jag skulle så gärna vilja ha långt hår nu på sommaren. Jag gillar verkligen den nyans jag lyckats få till nu, eller som frisören lyckades få till. Hon lyckades verkligen få till den här riktigt kalla nyansen. Jag hade dock så mycket utväxt att det var svårt att få till just den där önskade kalla nyansen där då det var så mörkt innan. Men nästa gång kommer håret verkligen få en riktigt kall nyans.

Det jag verkligen gillar med Hello Bombshell är att de även säljer hårvård då främst riktad mot löshår. Men det är verkligen superbra, det är något som behövs mer. Så jag föreslår att du kikar in på Hello Bombshell redan ikväll och ser om du hittar dina nyanser och får ett långt och fint hår redan till helgen! 

Just nu har de ett erbjudande på 100 keratinslingor för endast 2900kr!

Inspiration till förlovningsringar.

I SAMARBETE MED VANBRUUN
 
Jag tänkte tipsa lite om förlovningsringar, jag har tidigare skrivit om vigselringar och tänkte nu att vi skulle prata lite om förlovningsringar. Vi själva har valt att ha våra ringar i vitt guld. Jag var först inne på rött guld men min kära blivande man ansåg sig inte bekväm i den färgen så vi valde istället vitt guld. Vi kände att silver som material inte var lite festligt och vi ville ha något festligt. Något som kanske rent utav kändes lite lyxigare än just silver. Fördelen med vitt guld är ju att det är väldigt hållbart, vackert och har en fin nyans, en nyans som du inte kan få till med silver. Det är även lättare att underhålla materialet tycker jag då jag själv tidigare haft silversmycken. Hans förlovningsring är något bredare än min då det kanske även är typiskt manligt, jag tycker själv inte att män klär i smala ringar. Det är lite som att de behöver ha något som passar till deras storlek på händerna. Min är något smalare och med en rundad kant med 20 små diamanter som pryder den så fint.

Många tyckte kanske att vi borde ha ringar som matchar och som är av samma modell men vi resonerade som så att vi har olika former på händerna, vi har olika storlek på fingrarna och vi båda måste ha en ring vi känner oss bekväm i så egentligen tyckte vi nog inte att det spelade så stor roll vad vi valde för form på våra ringar. Daniels ring har nog en mer fyrkantig form och min har mer rundade kanter vilket jag tycker är skönt då den inte känns. Jag gillar verkligen att den bara sitter där och nästan smälter in i handen.

Här ovan ser ni på första raden mina favoriter i förlovnings väg och på nedre raden mina favoriter bland vigselringarna. Första ringden är ”Adele”, en solitärring med en platå där stenen sitter, på bilden är en ring med sten med 0.50 Carat. Andra ringen är Adrina som ger ett lite mer romantiskt intyck detta på grund av de fyra klorna där stenen sitter fäst i är omgiven av en katedral. Det tycker jag ger ett lite mer lyxigt och pampigt intryck. Tredje ring ut är Alexandra som är en av VANBRUUNs mest populära ringar. Den är rätt så kantig och har en väldigt modern profil vilket förmodligen gör att många fastnar för den. Nummer fyra är Ally, en ren och sofistikerad solitärring med låg profil, den är en av deras enklaste modeller och är praktiskt med sina låga fattning. Detta är något jag söker efter i min vigselring, jag vill inte att den ska stå ut för mycket så man fastnar i den och så. Denna ring är även lik Adele. Sist ut är Ella, min favorit ring, diamanten är lagom stor, den passar utmärkt till alliansringar vilket jag har som förlovningsring, jag vill inte att stenen ska ta över på vigselringen så därför letar jag efter en väldigt nätt och stilren ring.

 

Bra belysning till bra priser.

 
 

I SAMARBETE MED COMP-LUX

Jag har blivit ett riktigt lampfreak, vi har så otroligt fina lampor hemma. I sovrummet har vi en stor vit fjäderlampa över sängen, och mässingslampor med stora varma glödlampor med lite industrikänsla. Vidare har vi en stor mässingslampa i vardagsrummet med flertalet stora varma glödlampor som vi först trodde skulle bli väldigt starka men som faktiskt gav vardagsrummet en väldigt ljus och varm känsla. Bra belysning tycker jag är väldigt viktigt och är verkligen A och O i ett hem. Däremot är jag lite besviken på belysningen i köket och där om någonstans behövs ju om ni säkert håller med om en bra arbetsbelysning. 

Eftersom jag vill pusha för att det här med belysning är så otroligt viktigt skulle jag vilja att ni kikade in hos Comp-Lux som erbjuder belysning för fordon, hemmet och trädgården. Även arbetsbelysning, så in och kika vetja nu när trädgårdarna såa pimpas in för sommaren!