ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Vårens inredning.

 
Jag kan verkligen inte få nog av vårens inredning, här har jag blandat lite nya och gamla favoriter från Cervera och Lagerhaus. Jag är så sugen på krukstället nere i vänstra hörnet, det kommer från lagerhaus och jag skulle mer än gärna ha det på balkongen i vår/sommar, tillsammans med filten. Det är så svårt att göra det sådär superdupermysigt på balkongen tycker jag. Om det inte vore nog med det så önskar jag mig av någon vänlig själ en till Klong ljusstake, den stora varianten, jag har ju den lilla som jag fick av Danne i julklapp. Jag gillar även temuggen, jag gillar mönstret samt den mint färgade tallriken. Vi behöver lite färg faktiskt och jag längtar verkligen till våren och sommaren. Jag satt ute i solen i ca. 5 minuter idag och drack kaffe men så försvann den lika fort. Haha.
 
Jag är klar med pluggandet för idag och det känns för jävla bra alltså så nu ligger jag i soffan med ett täcke och har koja med Freja som ligger här under! 
 
 
Comments
Janie Lindahl

Comment posted

Krukstället på balkongen var ju så 😍👌🏻 Skulle säkert bli jättefint att ha på balkongen 💖 Ha en härlig kväll nu 💕

Celine

Comment posted

Älskar detta!

Matilda Berlin

Comment posted

Men alltså åhh vad mycket fint!! Hade då verkligen inte sagt nej till att ha det där hemma hos mig nej =)) Kram finaste <3

Maja Söderberg

Comment posted

åååh va snyggt!

Leave a reply