ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Välkommen Theo!

 
Igår sa vi välkommen till familjen till lilla Theo, en yorkie på 8 veckor, han är världens goaste nallebjörn! Han och Freja blev kompisar direkt och leker redan med varandra! Så himla kul! Så igår var en rätt så galen dag, först vurpade jag på isen, sedan åkte jag hem till mamma och pappa, sedan hem igen, sedan åkte vi och åt middag och köpte Theo och kom hem rätt sent. Idag har det varit en tur till ÖoB och djuraffären och sedan har vi myst i solen på balkongen, jag har även pluggat däremellan, räknar med att vara klar med min ena hemtenta i psykiatri på fredag kväll! 
 
Sedan ska vi fira påsk för hela slanten! 

Feelgood sunday med vuxen.se.

 

I SAMARBETE MED VUXEN.SE

Inget är tabu att prata om i min blogg så därför kör vi lite feelgood Sunday här med produkter för njutning i samarbete med vuxen.se. En av de populäraste sidorna bland butiker med sexleksaker och dem har grymma priser! Förutom just sexleksaker har dem även sexiga men även romantiska underkläder, de har presenter både romantiska gåvor men även roliga produkter, så ska du inte beställa något till dig själv, din partner eller din vän så är det en väldigt kul sida att köpa presenter för tjejkvällar eller varför inte till möhippor och svensexor!

Jag måste säga att RFSU har väldigt bra och prisvärda produkter, jag gillar även att dem är otroligt färgglada i sina förpackningar! Ta exempelvis produkt 1, 5 och 8 i kollaget med inspiration från vuxen.se här ovan. Vi börjar med Caring Massage Glide som är en 3-i-1 produkt och är utvecklad att passa som massage över hela kroppen och som glidmedel för de mer intima områdena. Den har en fräschdoft, är vattenbaserad och kommer i en fuktgivande gelform med rätt pH värde. Oh Yes är en stimulerande gel anpassad för att boosta kvinnans lust. Den inne håller L-arginin, ornitin och brasiliansk ginseng, superspännande produkt! Sist ut bland RFSU-favoriterna är Tur up the head som även den är en 3-i-1 produkt. Det är en kombinerad massagegel och glidmedel som har en värmande effekt, passar ju perfekt nu såhär i vintertid när det verkligen är kallt ute!

Vad tycker ni? Vad skulle ni vilja läsa mer om? 

Eget designat mobilskal.

 
I SAMARBETE MED THE MOBILE STORE

Tillsammans med the mobile store har jag designat ett mobilskal, det är ett glitterskal och finns i färgerna lila, guld, grön och blå. Jag valde som ni ser det blåa, då jag kände att jag behövde en färgklick på mitt skal och något som kanske sticker ut lite! Jag valde att använda bloggens namns som tryck på skalet men man kan välja precis vilken text man vill, jag har gnuggat på texten och det sitter verkligen fast så kvaliteten är superbra!

Skalen är nu på kampanj och kostar 199 kr istället för 249 kr som är det ordinarie priset! 

Vilken färg skulle du ha valt om du fick ett glitterskal?

In och kika och klicka hem ditt eget glitterskal från Themobilestore.se redan idag!