Sola säkert i sommar med Hawaiian Tropic.

 
 
I SAMARBETE MED GLAMAZON
 
Jag tror inte jag, i alla fall inte på flera, flera år, haft en sommar då jag inte använt Hawaiian Tropic, det har blivit både solkräm, sololja och After sun från märket. Här är en bild från en sommar för några år sedan, jag var ledig hela sommaren och solade verkligen järnet, drack supergod rosa lemonad och läste tidningar. Hur god ser inte lemonaden ut förresten? Hur god som helst ju!

Vi planerar ju en resa mot slutet av sommaren och då lär jag packa ner en solkräm med SPF 15 och spray varianten av oljan med SPF 10 och 6. Har ni testat deras After sun föresten? Den ställer jag i kylen så den verkligen svalkar efter duschen en super varm dag. Det gör ju inte saken sämre att den doftar papaya och kokos, smörjde även in sambon förra helgen då han råkade bränna sig lite när vi var och badade vid Blå Lagunen på Ekerö, sedan låg jag och sniffade på hans rygg hela natten! Den luktar verkligen så gott! Får inte ni också alltid sådan semester/nu är vi utomlands känsla när ni känner doften från olika solskyddskrämer? Jag får alltid det och Hawaiian Tropic levererar alltid dofter av högsta klass! Mina produkt favoriter är Tanning oil, solkrämen med SPF 15, den beige flaskan. Sedan spray oljan i SPF 10 och 6 som jag nämnde. Avslutningsvis då med After sun när dagen lider mot sitt slut och man bara vill svalka och återfukta huden till max! Jag brukar även smörja in mig med After sun en gång till senare innan jag hoppar i säng bara för att få avsluta med den där extra svalkande känslan!

Vilka är era sommarfavoriter bland Hawaiian Tropics produkter? Glamazon har hela 43 olika produkter från märket att erbjuda er inför semester shoppingen så kika in och shoppa loss och sola säkert med Hawaiian Tropic i sommar! 

Comments
Wysteriia

Comment posted

SPF15 är ju ingenting! Mvh SPF30 & SPF50....hahaha :D

Svar: haha men jag kör med det, har bra pigment och bränner mig sällan :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply