ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Cooper's Candy.

 
I SAMARBETE MED COOPER'S CANDY
 

Godkväll kära ni,

Hur kul skulle det inte vara att testa massa olika godis sorter från olika länder? Eller varför inte svenskt godis som ni inte testat tidigare? Eller som kanske inte går att köpa där just du bor. På Cooper’s Candy hittar du godis i alla dess former, choklad kakor och chips. Till och med nötter, ni vet sådana där galna nötter man bara sett youtubers testa?

Jag skulle tycka det var superkul att testa lite japanskt godis! De flesta matbutiker har ju någon form av internationell hylla där mycket från USA finns och här i Stockholm har vi ju den engelska affären på Söder och andra butiker med utländskt godis, särskilt amerikanskt. Men japanskt har jag faktiskt inte sett? Det finns så söta förpackningar och ovanliga produkter därifrån så det är galet! Allt från Hello Panda är jag sugen på att testa! Men även alla bakmixar, vem vill inte göra chocolate m&m cookies en regnig dag liksom? Jag i alla fall! Det var inte så farligt dyrt heller, snarare tvärtom tyckte jag. Frakten varierar mellan 39kr-117kr beroende på hur mycket din order väger.

Föresten hur smart är det inte att slippa göra sin egen frosting till sina cupcakes eller andra bakverk? Jag hade faktiskt ingen aning om att man kunde köpa färdig!

Så mina vänner, vad är ni mest sugna på att testa? Eller har ni redan testat något som ni vill rekomendera? Dela gärna bland kommentarerna så vi inte missar allt det söta som Cooper’s Candy erbjuder! Själv återkommer jag när jag lagt en order! 

Comments
Emma Engström

Comment posted

Tycker det låter som en superrolig ide! :D

Svar: eller hur? :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply