ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

11 saker som förgyller ditt hem.

 
Jag är så sugen på att fixa till vårt vardagsrum, visst det är mysigt men det känns ändå stelt. Målet är att inom snar framtid hänga upp dubbla lager gardiner i vitt och någon mysig färg. Flytta tavlorna bakom soffan åt sidan och ha en rund spegel bredvid för det har jag fått en dille på och tycker är så snyggt. Köpa en matta likt denna ovan med ett material som är lätt att städa. Nu har vi en gråvit mönstrad lurvig matta så ni kan ju tänka er hur svårt det är att göra rent. Jag vill även ha lampan som är nummer 8 i hörnet bredvid soffan för en mysigare känsla. Även fler kuddar i soffan, drömmen är ju en sammetssoffa men det får vänta. Nummer 6 & 7 står även de högst upp på min önskelista och självklart är de från Svenskt Tenn. Fåtöljen gillar jag skarpt, dock har Danne och jag inte riktigt samma smak, jag har visat sakerna ovan en och en och han säger "nej", "men, herregud" osv, haha. Men så sa jag att när jag sätter samman allt kommer du gilla det och mycket riktigt. Men män och inredning kanske inte går så bra ihop, haha!
 
Eller hur är era partners? 

Cooper's Candy.

 
I SAMARBETE MED COOPER'S CANDY
 

Godkväll kära ni,

Hur kul skulle det inte vara att testa massa olika godis sorter från olika länder? Eller varför inte svenskt godis som ni inte testat tidigare? Eller som kanske inte går att köpa där just du bor. På Cooper’s Candy hittar du godis i alla dess former, choklad kakor och chips. Till och med nötter, ni vet sådana där galna nötter man bara sett youtubers testa?

Jag skulle tycka det var superkul att testa lite japanskt godis! De flesta matbutiker har ju någon form av internationell hylla där mycket från USA finns och här i Stockholm har vi ju den engelska affären på Söder och andra butiker med utländskt godis, särskilt amerikanskt. Men japanskt har jag faktiskt inte sett? Det finns så söta förpackningar och ovanliga produkter därifrån så det är galet! Allt från Hello Panda är jag sugen på att testa! Men även alla bakmixar, vem vill inte göra chocolate m&m cookies en regnig dag liksom? Jag i alla fall! Det var inte så farligt dyrt heller, snarare tvärtom tyckte jag. Frakten varierar mellan 39kr-117kr beroende på hur mycket din order väger.

Föresten hur smart är det inte att slippa göra sin egen frosting till sina cupcakes eller andra bakverk? Jag hade faktiskt ingen aning om att man kunde köpa färdig!

Så mina vänner, vad är ni mest sugna på att testa? Eller har ni redan testat något som ni vill rekomendera? Dela gärna bland kommentarerna så vi inte missar allt det söta som Cooper’s Candy erbjuder! Själv återkommer jag när jag lagt en order! 

Tre skönhetsfavoriter i juni.

I SAMARBETE MED REVOLTBEAUTY 

Min dröm vad gäller smink och tillbehör har alltid varit att ha en riktigt grym sminkspegel med bra belysning som är inbyggd. Det är något jag absolut kommer ha i mitt kontor/egna rum när vi flyttar till större. En hörna med kontor och en med sminkbord och produkter. Denna spegel som är nummer 3 här ovan är ju så himla fin. Den har inte bara LED belysning utan även inbyggda bluetooth högtalare också. Den är tillverkad i högsta kvalitet och därmed är priset högt men den återger konturer och färger fullt ut, vilket självklart är något man strävar efter för den perfekta makeupen. Med de inbyggda bluetooth högtalarna kan du spela musik och svara i telefon genom spegeln medan du fortsätter din sminkning, hur coolt är inte detta?

Nummer 1 här ovan är ögonskuggor från Paris Berlin, de finns i hela 72 nyanser och du köper dom styckvis så du kan kombinera ihop dina egna färg favoriter för den perfekta ögonskuggepaletten. Du kan även då köpa Paris Berlin Deluxe Magnetic Palette och fylla på dina egna färger. Du kan självklart köpa alla färger i en ask med kombinerad spegel i locket. Färgerna är allt ifrån matta nyanser till pärlemorskimrande sådana. Ögonskuggorna är veganvänliga och ej testade på djur vilket är något jag alltid strävar efter när jag köper makeup. Jag använder även dagligen ögonskugga i min makeup rutin.

Sist ut men absolut inte minst är den prisbelönta och bästa mascaran som nummer 2 här ovan. I år är den nominerad i Swedish beauty awards samt vinnare i aftonbladets skönhets-oscars gala 2017 för bästa makeup-serie. Den heter Volumizing och Lengthening Mascara – Cat Lash Design och är från Paris Berlin. Den är veganvänlig, parabenfri, ej testad på djur, hypoallergen och finns i färgerna svart och brun.

Vilken produkt är du mest sugen på att testa? Passa på att fynda nu då det har sommarrea nu med 10-70% rabatt! Du hittar alla produkter hos RevoltBeauty!