ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Lunch i Skultuna.

 
Godmiddag alla finisar,
 
Jag ska verkligen bli bättre på att uppdatera här för jag tycker ju att det här är superkul egentligen. Det har bara varit så mycket med skola och B-uppsatsen osv. Men hur som helst, under midsommar var jag och D på landet utanför Sala. D tog med mig till Fors i Avesta där han firade midsommar när han var liten. På midsommardagen tog vi en tur till Västerås och sedan bakvägen tillbaka till landet via Skultuna där vi shoppade lite i outletbutikerna och sedan fikade vi på ett supermysigt café vid en å. Supermysigt! Jag kan även säga att det lätt var den godaste cappuchinon jag druckit på väldigt länge! 
 
 
 
Theo fick smaka på Ds mammas glass såklart, haha! Nomnom när det är varmt ute! Så mysigt att sitta och fika med Theo, han är så gosig! Han har även varit jätteduktig på att åka bil med tanke på att det tog fem timmar till landet iställer för 1,45 timmar som det brukar ta på grund av alla köer.
 
 
Här är det stora fiket i Skultuna som även är Skultunas outletbutik med tillhörande museeum men där gick vi inte in eftersom Theo var med!
 
Vad gjorde ni under midsommar helgen? 
Leave a reply