ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Pridefestivalen närmar sig.

 I SAMARBETE MED PARTYKUNGEN

Hur nice är det inte med Pride? För det första är det alla färger och all glädje! Vem vill inte gå Pridetåget med sköna människor, skön musik och massa kul dekorationer? Skynda dig att införskaffa dina egna dekorationer och allt pynt som hör Pride till via Partykungen. Det behöver ju inte specifikt vara just Pride, du kanske ska på ett gaybröllop? Eller bara gillar regnbågar och alla dess färger? Har du inte möjlighet att delta kan du ju alltid hänga upp en Prideflagga på balkongen för att visa ditt stöd. Egentligen ska ju inte denna festival behövas för alla har ju rätt att gilla olika men vem säger nej till att fira? Jag älskar att fira saker, jag firar födelsedagar, jul, namnsdagar och kanelbullens dag och många fler dagar där emellan, vi i Sverige är dåliga överlag på att fira saker tycker jag! Mer firande till det svenska folket! 

Partykungen har alla dekorationer du behöver till denna festlighet och till detta firande! Jag gillar verkligen ansiktsmålning i PRsom är en enda bred penna där du får alla Pridefärger på kinderna, eller någon annanstans om så önskas på direkten! Hattar och flaggor är ju kul och med musik så blir ju allt extra festligt, eller hur?

Ska du fira Pride? I så fall hur och i vilken stad? 

Dela gärna med dig bland kommentarerna!

Nordiska rum.

 
I SAMARBETE MED NORDISKA RUM

Nordiska rum är en skandinavisk hemsida som erbjuder möbler och inredning med hög kvalitet till låga priser. Målet för Nordiska rum är att leverera och erbjuda sina kunder den bästa tänkbara produktkvaliteten, personlig service och rådgivning. Produkterna i sig är väldigt enkla men stilrena vilket gör det enkelt för även den som inte är helt grym på inredning att inreda ett stilrent hem och sedan dekorera det utefter färger och smak vad gäller dekoration som en själv vill. Jag gillar det stilrena vardagsrummet ovan, jag själv skulle piffa till med lite färgglada kuddar och mysiga och mjuka textilier i fönstren och mer gröna växter. Det smarta, som jag själv tycker, med enkla och stilrena möbler är att det gör hemmet väldigt lättstädat och det gör det även enkelt att hålla efter och plocka undan. Självklart inte på grund av möblerna men på grund av stilrenheten, när möbler och inredning går hand i hand och färger och material smälter ihop bra ser det mer väldstädat ut hemma tycker jag och jag tror att ni är många som kommer hålla med mig om detta!

Spana in utbudet av möbler och inredning hos Nordiskarum.se och se om ni hittar något ni gillar, något jag även gillar extra är sammetsfåtöljerna och soffborden i marmor som har smides underrede!

Lunch i Skultuna.

 
Godmiddag alla finisar,
 
Jag ska verkligen bli bättre på att uppdatera här för jag tycker ju att det här är superkul egentligen. Det har bara varit så mycket med skola och B-uppsatsen osv. Men hur som helst, under midsommar var jag och D på landet utanför Sala. D tog med mig till Fors i Avesta där han firade midsommar när han var liten. På midsommardagen tog vi en tur till Västerås och sedan bakvägen tillbaka till landet via Skultuna där vi shoppade lite i outletbutikerna och sedan fikade vi på ett supermysigt café vid en å. Supermysigt! Jag kan även säga att det lätt var den godaste cappuchinon jag druckit på väldigt länge! 
 
 
 
Theo fick smaka på Ds mammas glass såklart, haha! Nomnom när det är varmt ute! Så mysigt att sitta och fika med Theo, han är så gosig! Han har även varit jätteduktig på att åka bil med tanke på att det tog fem timmar till landet iställer för 1,45 timmar som det brukar ta på grund av alla köer.
 
 
Här är det stora fiket i Skultuna som även är Skultunas outletbutik med tillhörande museeum men där gick vi inte in eftersom Theo var med!
 
Vad gjorde ni under midsommar helgen?