ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Njut tillsammans med Palora.

[ I SAMARBETE MED PALORA ]

1.  Stay ups med sömn, 79kr // 2. Entice mysitque mask, 379kr (rea 269kr) // 3. System jo kissbuzz, 135kr // 4. Bijoux poeme kroppsfärg, körsbär, jordgubbe eller choklad, 109kr // 5. Lelo flickering touch massageljus, 339kr (rea 269kr) // 6. Fifthy shades of chiffon trosor, 279kr // 7. Fifthy shades of grey klitorisgel, 189kr.

Detta är ett inlägg för er som inte är så pryda av er. Tillsammans med Palora har jag valt ut några favoriter i deras sortiment. Det kanske till och med finns något för dig som är lite mer blyg och ny på detta. Liksom att vi måste sluta acceptera att bli behandlade på olika sätt som inte är okej behöver vi även sluta ha njutning som ett tabubelagt ämne. Alla ligger? Nästan alla i alla fall. Och nästan alla kommer förmodligen göra det någon gång i livet? Varför skämmas? Jag säger inte att man behöver lämna ut sig själv helt och hållet men kom igen, så farligt och pinsamt är det inte? Vissa vågar knappt ta orden sexleksaker i sin mun. Jag har i alla fall försökt välja ut produkter ur Palora sortiment som kan passa alla, nybörjare, par eller de som bara önskar lite mer sexiga underkläder! 

Om inget ovan faller er i smaken så har jag ett grymt erbjudande till er plus en rabattkod:

Med koden ELIN i kassan får du 25% på ett helt köp, gäller ej redan nedsatta produkter.

Ett annat grymt erbjudande är att det just nu är en stor rabatt med nästan 50% på denna Satisfyer pro 2 next generation – klitorisvibrator för er som är sugna att testa. Ordinarie pris är 699kr men nu får du den för endast 389kr! Se vad detta är i videon nedan!

In och shoppa och njut tillsammans med Palora! 

Leave a reply