ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Fullspäckad vecka - som jag saknar sommaren.

 
Jag längtar verkligen efter sommaren nu, blommiga klänningar, svala kvällar på balkongen, spela kubb och bada bubbelpool på landet och fira midsommar! Men idag kom snön igen, yey! Not! Denna vecka är i alla fall fullspäckad. Sitter just nu och summerar min text om biosocial utveckling i psykologi, imorgon blir det att hjälpa mamma med en sak och på onsdag kommer mamma och pappa hit och fikar och jag ska göra egna semlor, mums! På fredag kommer en kompis hit med sin pojkvän på middag, så då blir det lite vin och lite spelande! På lördag ska vi träffa två andra kompisar och på söndag skulle jag och Danne göra något som jag har glömt bort nu, haha! 
 
Hur ser eran vecka ut?

Alla hjärtans dag hos partykungen.

 
I SAMARBETE MED PARTYKUNGEN

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, vare sig du ska fira dagen tillsammans med din partner, bästa vän, mamma eller pappa eller kanske uppvakta ett syskon eller en kollega på jobbet så har partykungen det du söker bland gåvor! Dom erbjuder allt från, ballonger, konfetti, nallar, spel och godis som går i kärlekens namn! Jag tycker att det är viktigt att betona att denna dag inte riktar sig till par, varför jag är väldigt negativt ställd till singlarnas dag som införts i våra kalendrar. Alla hjärtans dag riktar sig inte enbart till par, det är kärlekens dag där vi firar alla vi håller nära och bryr oss om. Givetvis ska vi vissa detta varje dag, året runt men det är ju extra kul att ha en dag att faktiskt fira detta och ett bra sätt för de personer som inte får tid till att göra det där lilla extra för någon i vardagen även om man så gärna skulle vilja så är det i samhället i dag svårt att få tiden att räcka till.

Jag har samlat lite favoriter här ovan och det lutar starkt åt något spel, lite kärleks godis och ballonger, vad är ni mest sugna på att ge som present till någon ni vill visa lite extra kärlek för denna dag som är som känt den 14/2.

Min favorit bland mitt urval är nog faktiskt - direkt länk - spelet älskling som är ett spel där du lär känna din partner lite extra, tror du att du redan vet allt? Spelet innehåller 300 roliga frågor som även är oväntade och du kommer garanterat lära dig något nytt om din partner!

Passa även på att göra ditt köp inför alla hjärtans dag innan den 31/1 och få fri frakt om du shoppat över 200kr! 

Adidas Gazelle pink vårens sko.

 
SPONSRAT SAMARBETE MED FOOTWAY
 
Jag älskar mina nya skor, jag längtar så tills gatorna är sopade här ute och träden blir gröna, då ska jag gå runt med dessa på mina fossingar och bara njuta av våren! Man kan inte alltid ha svarta eller vita skor, vilket jag oftast har haft genom åren, nu blir det mer kärlek i luften med ljusrosa skor! Denna modell heter Adidas Gazelle och kostar 897kr och finns i färgerna rosa som jag har, samt vitt, blått och svart.
 
 
Hur fina är dom inte? Mina rosa älsklingar!