ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Kry: träffa en läkare direkt.

 

I SAMARBETE MED KRY

Nog för att detta är ett sponsrat inlägg men jag testade appen förra veckan när ingen vårdcentral nära mig hade en ledig tid på sin jour och jag inte ville sitta på akuten och betala dyra pengar. Jag laddade ner KRY efter ett tips från en vän, väntetiden var 35 minuter sedan ringde läkaren upp och på 5 minuter hade jag beskrivit vad jag sökte för och hon hade ställt sina frågor och så fick jag recept att hämta ut på en gång mot bihåleinflammationen. Alltså jag är så himla nöjd med detta, 250 kr kostar ett samtal och du betalar endast för videosamtalet i kry appen, appen i sig är gratis och du loggar in med mobilt bankID. 

Jag måste erkänna att jag var skeptisk till denna form av läkarbesök men de ger tydliga hänvisningar och instruktioner i appen om vad de behandlar och jag är bara så nöjd! Jag åkte bara till apoteket sedan och hämtade ut mitt penicillin och så var det klart!

 Jag rekommenderar verkligen KRY och kommer absolut att använda det i fortsättningen, något jag vill trycka på extra för är att detta är ett supersmart sätt tycker jag också för att undvika smittspridning i och med besök på vårdcentralen, jag tror starkt på detta sätt att träffa en läkare!

Leave a reply