Vill du tjäna pengar som influencer?

 

I SAMARBETE MED ADRECORD

Vill du tjäna pengar som influencer? Känner du att det är dags att dra nytta av det du byggt upp och åstadkommit i den digitala världen? Då ska du först och främst registrera dig hos ett företag som arbetar med affiliateprogram. Du bör ha trogna och engagerade följare som kommenterar och är aktiva för att kunna dra nytta av dessa affiliateprogram. Något som är bra för er som använder instagram är att ni i dessa sammanhang kan dra nytt av instagram storys call-to-action knapp och länka via story och även på så sätt tjäna pengar på dina sociala konton!

Adrecord har en afilliateguide där du som bloggare/influencer kan läsa mer om hur du startar upp och hur det går till när man arbetar med dessa program samt hur du faktiskt tjänar dina pengar. Det är även bra att när du registrerat dig kollar in då och då och ser vilka kampanjer som är tillgängliga om det exempelvis är något företag som har höjt sin procent vid leads eller liknande, men allt detta kan du läsa mer om i guiden, du kan läsa mer här och även registrera dig – Affiliateguide och bli medlem hos Adrecord!

Just nu kan jag även rekommendera dessa program som har väldigt bra kampanjer nu under julklappsshoppingen och än är det inte försent att klicka hem de där sista julklapparna! 💕 

 Utförsäljning innan jul? Nice! Lampemesteren har julutförsäljning vilken du kan tjäna bra pengar på. Redan rea? Svar ja! Roligaprylar har redan satt i gång sin mellandagsrea, alla älskar ju mellandagsrea! Läs även mer hos Adrecord om kampanjen 25% kilandsmattor, skulle själv behöva en ny matta faktiskt!

Är du medlem hos Adrecord? Tipsa gärna i kommentarerna om kampanjer ni rekomenderar!

 

Det vore kul om ni startade en liten diskussion nedan om era bästa tips eller hur ni gör när ni publicerar kampanjer! Influencers support influencers, don’t forget!

 

Ha en underbar kväll alla fina så hörs vi imorgon! 💕

Leave a reply