Julklappstips till honom.

 

I SAMARBETE MED SLIQHAQ 

Nu mina kära vänner är det slutspurten i julklappsshoppingen, är ni klara med allt? Hade jag inte varit klar vilket jag är och som även är så himla skönt hade jag absolut kikat in på SLIQHAQ och spanat in skönhets- och rakprodukter till männen i min närhet - pappa och pojkvän!

Titta ovan vilka fina produkter som även gör nytta! Tycker dessa ser så otroligt lyxiga ut och priserna är inte alls farliga! Det är ju oftast så att man får vad man betalar för och man vill ju inte ge det billigaste som har sämst kvalitet eller hur? Därför kanske jag klickar hem någon extra fin julklapp alternativt födelsedagspresent då min pappa även fyller år på självaste julafton! Jag tycker det är kul att det har blivit mer vanligt att man även köper skönhetsprodukter till män, tycker inte ni också det? För bara ett par år sedan var det ju inte alls lika vanligt och det har ju alltid varit lättare att köpa en parfym eller något set med smink till en kvinna, håller ni inte med? 😊

Jag har hittat detta som föll mig i smaken och som jag tror att min pappa och pojkvän skulle gilla:

Först ut är ett gift set från Aqua Di Parma och heter Colonia Intensa Gift Set och det innehåller Colonia Intensa Spray, 100 ml. Colonia Intensa Hair and Shower Gel, 75 ml och Colonia Intensa After-Shave Balm, 75 ml, priser för detta lyxiga set är 1195kr.

Som nummer två har jag hittat Beard Conditioner från Noberu of Sweden som vårdar skägget med arganolja, håret får näring och återfuktning vilket resulterar i ett friskare utseende, denna kommer i 125 ml och i två dofter – Sandelträ och Amber-Lime och priser är 199kr.

Sist ut i min julklappsjakt är ett rakkit från Kent Brushes England, du får en rakborste i storlek large, en raktvål med skål och lock gjort i mörk ek. Tvålens har en doft av patchouli, lavendel, tall och kryddnejlika med en kryddig bas av muskot, cederträ, sandelträ, vanilj och mysk, kitet kostar 1295kr

Använd rabattkoden ”julklapp2018” så får ni även 10% rabatt på julklappsshoppingen! Bra va?

Du hittar alla julklappar till honom hos SLIQHAQ! 💕

Leave a reply