ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Obsessive hos Blush me.

I SAMARBETE MED BLUSH ME

Visst älskar vi alla underkläder? Det är svårt att hitta högkvalitativa och fina till bra pris tycker jag, jag hittade märket Obsessive hos Blus Me och dom har så mycket fint, deras egen quoute är ”love above any classification!” Jag har hittat fyra favoriter som även är på rea just nu vilket jag tycker är suveränt! Det som är helt galet är att alla säljs i set och för under 300 kronor, hur bra är inte det? Awesome! -  om ni frågar mig. 😍

Först ut är ett burgundy och svartfärgat set som innehåller en bh, stringtrosor och höfthållare. Materialet är glansigt satin och spetsdetaljerna är så himla fina, detta kostar bara, på riktigt, bara 212 kronor, helt galet alltså! 😍 Näst ut är ett helsvart set som även det är tre delat och har en något mjukare bh men också tillhörande stringtrosa och en bredare höfthållare, otroligt fin den med! Detta set går loss för 297 kronor. Nu till nummer tre som även är mitt favorit set, burgundy färgat set med en mjuk triangel bh samt stringtrosor med spetsdetaljer samt en heltäckande höfthållare med volanger nertill , otroligt söt, pris för denna är 229 kronor. Sist ut är ett till helsvart set som är helt i spets, mjuk triangel bh även här med stringtrosor och en längre höfthållare, pris 268 kronor.

Vad tycker ni om seten jag hittat? Så himla fina allihopa, det kan hända att det sista setet också blir en favorit, en burgundy och en svart favorit! 🙌

Handla underkläder från Obsessive hos Blush Me!

 Vilket är ditt favorit set? 💕

Galen rabattkod hos pixers.se.

I SAMARBETE MED PIXERS 

Jag vill tipsa er om en grym rabattkod jag hittat på Pixers - mer information om den hittar ni längst ner i inlägget. 

Pixers säljer tapeter, fototapeter, posters och tavlor. Posters är ju även någon som varit väldigt trendigt på senaste tiden och jag själv har hela lägenheten fyllt av posters av olika slag. Det som är så praktiskt med just posters är att man själv oftast kan välja storlek på dessa för att själv sedan sätta ihop allt till ett snyggt kollage på väggen. Just nu är jag väldigt inne i det här svartvita, lite gråa och mystiska! Jag gillar mode posters och posters på människor, jag gillar det mystiska i de posters jag hittat ovan, vissa av dom är till och med självhäftande vilket gör att man enkelt utan att borra hemma kan flytta runt sina posters och variera lättare än om man skulle borra, toppen eller hur? Min favorit av dessa tre godingar är i alla fall nummer tre, det är den som passar bäst in i vårt vardagsrum där temat går likt denna när det gäller våra posters. Vad tycker ni om den?

Med koden 35WINTER får ni hela 35% på hela ert köp gäller till och med 28/12-1! 💕

Monki for the win.

 
Sista minuten julklappar från Monki kanske? Jag älskar deras små maskotar dom har på sina produkter, kolla in iphone skalet! Så himla gulligt, fluffigt och sött liksom! 😍 Fina anteckningsböcker är en superbra julklapp tycker jag, det kan man inte ha för många av i alla fall inte jag som måste hålla isär ala jobben!
 
Vad tycker ni? Har ni några julklappar kvar? 💕