Tips vid flytt.

I SAMARBETE MED MONTRAB

Nästa gång vi flyttar kommer jag garanterat ta in en flyttfirma, jag hoppas att det blir relativt snart för vi längtar verkligen efter en större lägenhet! Sist, då jag flyttade in här, hade vi hyrt släp och det var första snön som hade kommit och det var kallt, blött och blåsigt! Vidrigt ur en privatpersons synpunkt gällande flytt! Tänk att någon kommer in och bär alla kartonger, kör dom till platsen och bär in allt på plats, inklusive tunga osmidiga saker så som köksbord, soffa och säng! Montrab erbjuder en trygg och säker flytt! Resultat från deras kundundersökningar ligger inte på under 98% i kundnöjdhet, hur bra är inte det? Förutom flytthjälp erbjuder de förrådshotell som har blivit otroligt populärt på sistone men även städ! Flyttstäd är nog det värsta med hela flytten tycker jag i alla fall! 

Min sambo borde garanterat ha använt montrab när han flyttade från Avesta till Stockholm! Han gjorde allt själv och det var så jobbigt, Montrab är en flyttfirma i Dalarna för er som undrar vart de har sitt säte.

Har ni tagit flytthjälp eller har ni gjort det själva? Om ni tog det, tog ni även flyttstäd? Dela med er av era erfarenheter, jag är så nyfiken! 

Leave a reply