Tips: Skapa hög mysfaktorn hemma i höst.

 
 
1. Antracitgrå kudde med diamantmönster.  // 2. En askblå kudde med ett härligt mönster. // 3. Superfin poster med stadsmotiv. // 4. Ljusstake från Svanefors i guldfärg. // 5. Stor och rund härlig bomullsmatta. // 6. Liten ljusttake i form av en apa. // 7. Doftljus som sprider citron och lavendel i ditt hem. // 8. Blå sammets gardiner. // 9. Ljusgrå mysig pläd från Ernst. // 10. Dekorativa kaktusar i guldfärg. // 11. Smides brickbord från Ernst. // 12. Marmor ask med en söt guldfärgad giraff på locket. // 13. Artichoke ljusstake i rosa.
 

Hallå alla fina!

Fredag idag, hur skönt känns inte det? Det här inlägget är i samarbete med Sovtex som är ett inredningsföretag som har ett stort sortiment av möbler, kläder och annat som piffar upp ditt hem. Här ovan har jag samlat mina favoriter hos Sovtex, finns givetvis mycket mer. Så som snygga förvaringsmöbler, puffar och hyllor. Jag gillar även att de har mycket av det vi kommer att få se i höst vad gäller detaljer och färger men även material. Det här med smides möbler och varma textilier ger en modern men även en väldigt ombonad känsla hemma. Nu har jag själv nyligen satt upp mörkblå sammetsgardiner i vardagsrummet då jag gillar den varma känsla den färgen ger. Jag har även ett par tunnare gardiner innanför dessa i grått/beige för en med ombonad känsla. Annars går det mesta i svart och vitt här hemma förutom i textilierna då och guld/mässing är en färg/ett material jag aldrig kommer att tröttna på. Det har kommit så mycket fint, se på dessa underbara dekorationskaktusar ovan? Eller ljusstakarna som är formade som ett par fågelben eller varför inte apan?

Just nu får du även välja en gåva hos Sovtex när du handlar för minst 300kr!

Vilka är era favoriter? Glöm inte heller att spana in deras grymma rea och shoppa loss lite härlig höstinredning till ditt hem! Spana även in hemsidan för mer information och priser!

Ha en underbar fredag! 

 
 
Leave a reply