Sötaste lekstugorna du sett.

 

I SAMARBETE MED POLHUS

Alltså hörrni! Tänk den dagen då vi har ett hus och vi kan ha en sådan här sockersött lekstuga på vår tomt! Dessa lekstugor ser ju ut som en liten mini villa! Jag gillar de vita mest och har därför fokuserat på dessa! Vissa av lekstugorna har till och med loft inuti, hur gulligt är inte det? Då kan dom små ligga där och titta i böcker eller bara ta en liten tupplur! Jag har även sett väldigt mycket inspiration till hur man kan inreda lekstugor på instagram med mera. Väldigt många verkar göra caféer och butiker! Eller som ett ”eget hus” till barnet med brevlåda och hela köret, hur gulligt är inte detta? Jag gillar även att de är döpta till Kajsa, Otto och Sonja, så sött!

Ni ser ju t.ex. Den här ovan, hur gulligt är den inte? Den ser ut som en minivilla med sjötomt ju! Denna modellen heter Kajsa, du kan själv måla lekstugorna i de färger du själv vill! Alla lekstugor från polhus.se är nu även på KAMPANJ så passa på, registrerar du dig så får du även 5% rabatt!

Skulle du helst ha ett café, en traditionell lekstuga eller något annat? I så fall vad?

Har ni en lekstuga, visa den, tagga mig @elinscecilias och #elinlekstugapolhus så jag får se på era fina stugor! De finaste delar jag och länkar på instagram! 

Leave a reply