ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Hur drömmig inredning?

 

I SAMARBETE MED SMIDES RUM

Som ni har märkt så har jag, i bloggen, börjat rikta in mig mer och mer på inredning. Jag tycker att det är så otroligt spännande och senare i helgen kommer ett inlägg om en uppdatering av vardagsrummet här hemma!

 

Detta inlägg är i samarbete med Smides Rum och idag tänkte jag fokusera på något jag har fått dille på .. och det är .. Spröjsade glasväggar som rumsavdelare. Alltså det lyfter ett stort rum något otroligt och det passar så bra till vad som är trendigt i inredningsväg just nu. Det är så otroligt mysigt, som ni ser ovan till exempel, när man delar av ett rum intill ett sovrum som ovan. Jag skulle nog dela av till ett kontor den dagen vi köper hus. Men att se fluffiga tecken, fina tavlor igenom dessa spröjsade smides väggar får det faktiskt att vattnas i munnen på mig! På samma sätt som jag älskar stora runda speglar just nu så är det här en stor inredningsdröm. Hade jag inte pluggat psykologi hade jag blivit inredare utan tvekan. Men vem säger att man inte kan göra båda? 

Du kan själv hitta mer inspiration på smidesrum.se där kan du i galleriet kika och se hur andra gjort med sina dörrar! En smart grej jag upptäckte där var och säkert något jag själv kommer ordna i huset framöver är att ha dessa dörrar i sovrummet in till en gigantisk walk in closet! Hur ballt skulle inte det vara? Att se en mysig heltäckningsmatta med en snygg puff och allt fullständigt perfekt organiserat. Det är ju en syn som skulle göra att man somnade gott om kvällen! Eller hur? 

Comments
Nilla

Comment posted

Såå fint :)

Svar: men ja verkligen :D kul att du gillar det!
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply