ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Mysiga minihus.

 

I SAMARBETE MED POLHUS

Här om dagen skrev jag ju som ni säkert såg om lekstugor, jag tänkte fortsätta lite på det här med tillbyggnader på tomter. Jag är en riktig hemnet älskare, jag sitter varje dag och letar husinspiration. Polhus skriver själva att de kan förverkliga dessa drömmar om friggebodar och Attefalls hus, jag älskar dessa moderna attefalls hus, jag skulle väldigt gärna ha ett sådant på en brygga eller vid vattnet om man någon dag har råd med en sjötomt.

 
Hur mysigt ser inte detta ut att vara? 
 
 
Jag älskar de spröjsade fönstrena och dörrar ut till altanen. Se hur mycket ljus som kommer in, åh, superfint!  

Det som jag tycker är så otroligt coolt med dessa är att det kan bli hela lägenheter! Under min uppväxt har det varit friggebodar som förråd för gräsklippare etc. Det är så galet hur mycket detta har utvecklats, från förråd till hela lägenheter som i princip är klara när de anländer. Du kan använda dessa som fritidshus, större lekstugor, du kan ha ett loft inne i dom. Du kan ju till och med hyra ut dessa då det är en otrolig bostadsbrist, valet är många! 

Jag har även sett väldigt många sådana byggen som bostadsrätter på sistone via mäklare. Praktiskt och billigt bygge, supersmart tycker jag! Attefallshusen från polhus är perfekta studentbostäder också! Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att bo i ett Attefalls hus? 

L300 Anti-age dag och natt.

 
Den här serien är guld för min hy! Parfymfria, anti-age produkter från L300, har tidigare testat deras serum i samma serie och den var också grym! Jag tror verkligen på det här med parfymfria produkter, varför ska man ha parfym i ansiktet egentligen? Naturligt är väl bäst? Samma sak gällande body lotions osv, nu skriver jag inte enbart det här för att jag själv lider av känslig hy men jag tänker rent allmänt, det kan ju inte vara bra? Hur som helst så ska det bli sååå spännande att få testa dessa! Jag börjar med nattkrämen redan ikväll! 
 
Har ni testat dessa produkter? Eller märket? Jag tycker det är grymt! 
 

Sötaste lekstugorna du sett.

 

I SAMARBETE MED POLHUS

Alltså hörrni! Tänk den dagen då vi har ett hus och vi kan ha en sådan här sockersött lekstuga på vår tomt! Dessa lekstugor ser ju ut som en liten mini villa! Jag gillar de vita mest och har därför fokuserat på dessa! Vissa av lekstugorna har till och med loft inuti, hur gulligt är inte det? Då kan dom små ligga där och titta i böcker eller bara ta en liten tupplur! Jag har även sett väldigt mycket inspiration till hur man kan inreda lekstugor på instagram med mera. Väldigt många verkar göra caféer och butiker! Eller som ett ”eget hus” till barnet med brevlåda och hela köret, hur gulligt är inte detta? Jag gillar även att de är döpta till Kajsa, Otto och Sonja, så sött!

Ni ser ju t.ex. Den här ovan, hur gulligt är den inte? Den ser ut som en minivilla med sjötomt ju! Denna modellen heter Kajsa, du kan själv måla lekstugorna i de färger du själv vill! Alla lekstugor från polhus.se är nu även på KAMPANJ så passa på, registrerar du dig så får du även 5% rabatt!

Skulle du helst ha ett café, en traditionell lekstuga eller något annat? I så fall vad?

Har ni en lekstuga, visa den, tagga mig @elinscecilias och #elinlekstugapolhus så jag får se på era fina stugor! De finaste delar jag och länkar på instagram!