ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Studentpresenter 2018

 

I SAMARBETE MED PRESENTTIPSEN

Mina tips: Spel om vin, en mini bok med sockerfritt, grymt vacker bukett med bland annat rosor och en chokladask, spelet älskling, lär känna din partner lite bättre, en sommarklänning med bara axlar, en bok om hälso drycket, doftljus från voluspa och från yankee candle.

Jag trillade in på en supersmart sida, nu när våren närmar sig tänkte jag fokusera på studenten. Jag trillade då som sagt in på presenttipsen som är en sida som sammanfattar presenttips och butiker i olika kategorier. Vad rör studenten erbjuder sidan hela 129 presenttips från 14 olika butiker. Den här typen av sida underlättar verkligen kan jag tycka, och som jag tror, underlättar även för många andra när man står där i valet och kvalet av att välja en studentpresent. Jag har tidigare i bloggen skrivit hur svårt detta kan vara när det kanske är ens kusins dotter eller son som man kanske inte träffar så ofta! Då kan vi ju nästan tillsammans räkna ut och garantera att av 129 presenttips så lär man hitta något som faktiskt passar. Det kan ju vara allt från graverade smycken, pluntor eller något praktiskt och väl användbart, kategorin är bred och ingen present är rätt eller fel då jag tror att personen i fråga blir väldigt glad av att du bara närvarar på dennes stora dag. För visst förtjänar man att bli firad efter 12 år i skolbänken!

Det råkar ju vara så att jag faktiskt hittar massor med saker jag själv skulle vilja ha men även tänka mig att ge bort! Klicka på - tips på studentpresent så får ni förmodligen samma bra känsla som jag har! Jag är faktiskt bra sugen på en aktivitetsklocka och en stone power bank, hur smart är inte det? Är ni flera i familjen eller släkten som pratar om att gå ihop till en present kan jag tipsa er om ett körkortspaket som garanterat kommer vara uppskattat som studentpresent!

Vad fick jag själv då när jag tog studenten? I år är det 9 år sedan, helt galet vad fort tiden går. Jag fick en klocka, pengar, smycken, tavla, presentkort och massor med annat! Så kan du inte komma på någon present själv så finns det hjälp att ta del av, gör som många andra gjort idag och använd presenttipsen.nu du också! Jag kommer i alla fall att använda mig av denna sida när fantasin tryter i fortsättningen vare sig det gäller studentpresenter eller födelsedagspresenter! 

Leave a reply