Spegel, spegel på väggen där ..

Bild: Lånad från fastighetsmäklare Alexander White.
 
 
Bild lånad från BGA fotobutik
 

I SAMARBETE MED BGA FOTOBUTIK

Spegel, spegel på väggen där .. Ja, som ni säkert har märkt så är det en riktig spegelhets i sociala medier just nu och i inredningsvärlden. Drömmen är ju helt klart att ha en riktigt stor rund spegel utan kanter ovanför soffan i vardagsrummet likt den på den första bilden här ovan. Hur snyggt är inte det på en skala? Om inte annat så är jag även helt såld på denna guldmönstrade spegel från BGA fotobutik, som även vill pusha för sina speglar just nu. Ja, bilden i sig kanske säger allt? Eller vad tycker ni? Jag gillar verkligen detaljerna på spegelramen, dessa guldknoppar, den finns även i olika mått och den funkar ju även utmärkt som bakgrund för fotografering eller som en bricka utan kanter, kanske inte den mest praktiska funktionen men herregud så snyggt det är! Vad tycker ni?

Det ryktas ju att guldtrenden är påväg att utgå och att naturmaterial är påväg in, visst båda är lika snygga och guld kanske kan bli för mycket men jag älskar alla gulddetaljer vi har här hemma. Naturmaterialet får stanna på ballkongen eller i form av kuddfodral och plädar och annat. Vi har även en stor svart hallspegel från BGA fotobutik som även fungerar som helfigurs spegel, länkar den här också ifall ni vill kika på den!

Vad har ni för speglar hemma? Spana in speglarna i länken nedan och jag kan garantera att ni nästan måste klicka hem spegeln i guld med bubbliga kanter! Jag kan inte lova min kära sambo här hemma att jag inte själv klickar hem denna guldiga pärla till spegel

Leave a reply