Skönaste tränings tightsen.

 

I SAMARBETE MED SVENSKT KOSTTILLSKOTT

Better Bodies är ett märke som gång på gång levererar högkvalitativa produkter och kläder som är till för träning. Det som är intressant är att produkterna inte bara används av fitnessproffs utan även av oss amatörer som så att säga ”vardags tränar”. Superbra tycker jag! Dem levererar både funktionsplagg och plagg som fungerar till vardags för den mer lediga ”typen” av människa. Kollektionerna består at linnen, tights, hoodies, byxor och annat. Better Bodies har snart producerat högkvalitativa träningskläder i snart 40 år, vem ser fram emot de jubileet? Jag och förmodligen ni med!

Det var ju länge inne med kamouflage tightsen från dem men jag älskar dom än idag och jag vet vänner som haft dessa tights i flera år och därför kan jag säga att produkterna är av högkvalitet och skönare träningstights får man leta efter! Ni kanske inte visste att företaget grundades av amerikanen Brian Moss som var en känd fitnessguru men även fotograf. Han själv startade en modellagentur med fitnessmodeller och företaget växte i branschen och blev snabbt framgångsrikt. Allt började med en t-shirt med företagets logga på och sedan ökade efterfrågan och nu idag snart 40 år senare är märket hur stort och etablerat som helst!

Jag fastnade då för dessa traditionellt gröna kamouflage tights men jag är även sugen på de vita med grått mönster i samma kollektion. De skulle kännas riktigt vår fräscha att bära på en power walk nu under våren! Något som även skulle sitta fint att uppdatera garderoben med är ett par helvita tights och en grå hoodie!

Det skulle vara intressant att veta vilka erfarenheter ni har av Better Bodies och även andra märken i fråga om kvalitet, varför väljer ni just det märke ni gör? Vad grundar ni era beslut på när det kommer till valet om vad ni ska välja för märke och plagg? Har ni något från Better Bodies, om så är fallet, vad tycker ni om kvaliteten? Visst, Better Bodies är dyra men kvaliteten är guld och de är även otroligt snygga, speciellt alla tights och sport bh:ar. Jag har även i sociala medier noterat att de har kommit knall rosa och turkosa tights från Better Bodies, lite väl färgstarkt för mig men så himla snyggt!

Jag är så glad att jag fått chansen att testa dessa tights från Better Bodies och jag är så sugen på att klicka hem fler produkter, kika gärna på svenskt kosttillskott hemsida för fler plagg från märket! 

Leave a reply